Video placeholde

Šílené manévry tajných policistů. V Plzni mlátili a ohrožovali pistolí nevinného řidiče

Dva svalnatí potetovaní muži v černém mercedesu a s pistolí v ruce. Koho by napadlo, že takhle vypadají policisté? O svůj život se proto právem bál i pan Josef (52). Ten „mafiánskou“ posádku probliknul za neférový manévr na silnici a pořádně to odskákal. Podívejte se na video!

Událost se odehrála 21. září v Plzni při výjezdu z centra směrem na Lochotín. Policisté jedoucí v černém mercedesu se tu v místě zúžení, které vzniklo stavebními úpravami, snažili zprava podjet bílou dodávkou s invalidním označením. To se nelíbilo panu Josefovi, a tak na černý mercedes zablikal.

Jenže tohle policejní posádku rozčílilo a na palubní desce tak spustili maják. „Začali mého klienta pronásledovat až k semaforům, kde před něj vjeli a donutili ho zastavit. Odbočit na benzinku se totiž kvůli betonovému zátarasu nepodařilo. Klient se bál, chtěl vidět průkaz,místo toho ale policisté v civilním oblečení a s tmavými brýlemi vystoupili ven s pistolí v ruce,“ popisuje událost advokát pana Josefa Ronald Němec.

Policisté muže udeřili do obličeje a stále na něj mířili pistolí. „Po opakované výzvě nakonec ukázali i průkaz a poté odjeli. Můj klient byl celou dobu v kontaktu s linkou 112, nakonec ale šel na policejní služebnu, kde mu bylo pod nátlakem porazeno, ať událost nechá takzvaně plavat, že se jedná o vysoce postavené důstojníky tajné policie,“ dodává Němec. Pan Josef má z celé události vážné psychické problémy. Advokát proto podal trestní oznámení a celou událost nyní šetří i Generální inspekce bezpečnostních sborů.

Více informací najdete ZDE >>>