Video placeholde

Ředitelka Colours of Ostrava: Michal David ani Katapult tady nikdy hrát nebudou!

Spontánním potleskem byla během debaty na diskusní scéně Reflexu několikrát přerušena ředitelka festivalu Zlata Holušová: Poprvé, když na otázku moderátora, kde jsou hranice multižánrového festivalu, odpověděla, že téměř nikde, ovšem s několika výjimkami, mezi kterými jmenovala Michala Davida nebo skupinu Katapult. "Tady nikdy hrát nebudou," oznámila k velké potěše přítomných.

Během diskuse také prozradila několik zásadních informací o zákulisí i budoucnosti festivalu. Mimo jiné i to, že od příštího roku se změní termín a bude se konat už od středy a skončí v neděli ráno. "Hlavně kvůli tomu, že některé hvězdné kapely je snadnější získat pro vystoupení už v týdnu, a také proto, že chceme vyjít vstříc lidem, kteří kvůli práci museli odjet už před nedělním večerním vyvrcholením festivalu."

Zlata Holušová si rovněž pochvalovala premiéru diskusních fór festivalu Meltingpot a upozornila v této souvislosti na fakt, že podle informací organizátorů má nadpoloviční většina návštěvníků festivalu vysokoškolské vzdělání.

Závěr diskuse Reflexu se Zlatou Holušovou byl symbolický: Několik set návštěvníků ji odměnilo stejně jako největší hvězdy festivalu: Několikaminutovými ovacemi vestoje.

 

VŠE O FESTIVALU COLOURS OF OSTRAVA ČTĚTE ZDE >>