Video placeholde

Křenková: Média dokáží zničit život, držím si od nich odstup. Nejsem veřejný majetek, nemusím být slavná

Herečka Eliška Křenková promluvila v pořadu Prostor X o svém vztahu k médiím a mediální slávě. Dle jejích slov tuto pozornost nevyhledává a nerada ji míchá se svým soukromým životem, což se jí zatím daří. „Mně se to naštěstí nestalo, ale to proto, že se mi zatím nějak jako daří, a doufám, že to tak zůstane, držet si od těch médií odstup. Nějakým způsobem prostě se snažím neupozorňovat na sebe příliš, snažím se na sebe upozorňovat jenom skrz tu práci,“ říká Eliška Křenková.

„Já vlastně ani nepotřebuju být slavná. To není to, co mě baví na té práci, mě prostě baví ten proces, mě baví ty role, mě baví prostě se potkávat s dobrými režiséry, se skvělými herci a dělat ty super věci. Ta práce samotná, to mě na tom baví, dělat něco, co mám pocit, že má v tu chvíli hodnotu, že ty lidi okolo mě, se kterýma pracuju, jsou dobrý, fajn lidi, že ten čas je příjemný a ještě ke všemu produktivní, tak to mě baví jako na té práci, a ne ta sláva,“ vysvětluje Křenková.

Celý rozhovor s Eliškou Křenkovou můžete zhlédnout zde:
Video placeholde
Prostor X: Rozhovor s Eliškou Křenkovou • Prostor X

„Mám pocit, že nejsem prostě veřejný majetek. Mám pocit, že něco jiného je moje práce a to, co okolo toho dělám, a je jasné, že s tím jde ruku v ruce i jakoby ta popularita, nebo jako to, že vás lidé znají, že nějak veřejně vystupujete, a to je naprosto v pořádku, ale vlastně nepotřebuji, aby mi to zasahovalo do mého soukromého života, protože si myslím, že to prostě komplikuje ten soukromý život,“ říká Křenková.