Spermie

Spermie Zdroj: scom

Kuřáci marihuany mají více spermií. Ale zkuste někomu poradit, ať hulí!

Nový objev z Harvardovy univerzity ukazuje naprostou blbavost českých zákonů. Konopí — marihuana — má celou škálu pozitivních dopadů na lidský organismus. U nás však je už jen vyzývání ke konzumaci konopí trestné.

Vědci z Harvardu prozkoumali sperma šesti set klientů kliniky pro léčbu neplodnosti. Padesát pět procent mužů v dotazníku uvedlo, že někdy kouřili marihuanu, z toho 44 procent tak činilo v minulosti a 11 procent se označilo za současné uživatele. Analýzy spermatu ukázaly, že u kuřáků marihuany byla průměrná koncentrace spermií 62,7 miliónu na mililitr, u nekuřáků pak 45,4 miliónu na mililitr. A je vymalováno...

Moje manželka

V pořadí druhá, Alex, v době naší svatby studovala psychologii. Už měla vybrané téma diplomové práce. Krátce poté, co jsme spolu začali chodit, si však diplomku změnila a začala zkoumat spokojenost uživatelů marihuany s jejich sexuálním životem. Jistě chápete, že zájem o toto téma u Alex vznikl díky zcela oslňujícím zážitkům, které v této oblasti díky vztahu se mnou získala.

Když (metodou počítačového dotazování samozřejmě) prověřila několik set uživatelů, zjistila, že si všichni moc pochvalují. Ve výzkumu pokračovala — už jen dotazníkovou metodou — i po našem rozvodu a už na výzkum toho tématu má velký doktorát. No — a teď její výsledky potvrzuje i Harvard.

§ 287 Šíření toxikomanie

Kdo svádí jiného ke zneužívání jiné návykové látky než alkoholu nebo ho v tom podporuje anebo kdo zneužívání takové látky jinak podněcuje nebo šíří, bude potrestán odnětím svobody až na tři léta nebo zákazem činnosti. Odnětím svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán, spáchá-li čin jako člen organizované skupiny, vůči dítěti nebo tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem. Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 vůči dítěti mladšímu patnácti let. Tolik náš trestní zákon.

Sexuální problémy a komplexy jsou jedním z nejčastějších stesků starších mužů. Ale kdybych čtenáři, co si na něco takového stěžuje, poradil tady na webu, co má udělat podle výše uvedených vědeckých poznatků? Tak mi — protože sem mohou i čtenáři mladší patnácti let — hrozí osm let natvrdo.

Vysvětlení je jednoduché!

Jak je možné, že poradit někomu užívání léčivé rostliny může být v normální zemi trestným činem? Ano — je to divné! Ale nejprve si musíme položit otázku, zda žijeme v normální zemi. Já si spíš myslím, že ne. Když však připustíme, že ano? I potom je vysvětlení prosté! Zákonodárci, kteří přijali zákon o šíření toxikomanie slovem, byli pravděpodobně zkouření.