Internetový adresář Reflexu č. 15

Podívat se můžete třeba na anketu o nejhorší auto tisíciletí, stránky informující o krizi na palestinských územích nebo na web Klubu paniců, nadnárodní organizace se sídlem v Plzni...


Elektronická intifáda



Jak prožívají obyvatelé palestinských okupovaných území současnou krizi? O čem přemýšlejí? Jaké mají problémy? Jelikož Izrael zakázal v obléhaných městech pracovat médiím, spíš než ze zpráv se to dozvíte z Internetu. Třeba na "blogu" nazvaném Elektronická intifáda. Většina přispěvatelů nejsou novináři. Není to na škodu.


http://electronicintifada.net/diaries



Israelinsider



Ještě jeden tip z Blízkého východu: zajímavá flashová aplikace, která mapuje incidenty z posledních dní.


http://www.israelinsider.com



Nejhorší auto tisíciletí



Americký server Car.com uspořádal anketu o "nejhorší auto tisíciletí". Většina finalistů jsou zámořské káry, ale najdete tam i pár známých značek. Dobrá zpráva do Boleslavi: Škoda se nekvalifikovala.


http://cartalk.cars.com/About/Worst-Cars/results1.html



Uax.cz



První nehybný flash. Kývej hlavou zleva doprava. Anebo se třeba postav na hlavu. Stránky ještě nejsou hotové. Ale už teď jsou na hranici dokonalosti.


http://www.uax.cz



Psaní pro děti



Škrábou vaše děti jako kocouři? Tvrdí vám, že vlastně psát nemusí, protože místo propisek budou používat už jen počítače? Ukažte jim, zač je toho loket. Na počítači, samozřejmě.


http://www.handwritingforkids.com



Klub paniců



Nadnárodní organizace s hlavním stanem v Plzni a vedlejších stanech v dalších městech. Co se v těch stanech děje, nechtějte vědět.


http://www.klub-panicu.cz