Úterý, 2. 5. 2006

Neměl jsem tam chodit, já idiot! Myslím čarodějnice, samozřejmě. Už když jsem pod májkou odpoledne viděl nalitého starostu, měl jsem tušit, že bude průser. A pak když jsem nahoře viděl ty svý fotky…… Jenže my politici nikdy neodoláme nenucenému setkání s lidmi, našimi voliči. A zvlášť teď, pár týdnů před volbami, kdy je každá vteřina něco chytrého říct nebo někde aspoň ukázat svůj obličej zatraceně drahá. Šel jsem na čarodějnice, abych lidem nenápadně připomněl, že ve volbách mají jen jeden hlas, tak by ho neměli hodit nějakýmu troubovi, co neví co a jak…. Nakonec jsme se starostou celou tu srandu platili, myslím z veřejných fondů, samozřejmě, tak proč bych se nepřipomenul, ne? Kolem májky proto rozdávalo igelitky s mými fotkami pár hostesek, které jsem v sobotu večer osobně vybíral, haha…. Jenže když jsme se starostou přišli pod májku, abysme pronesli menší projev a poté ji zapálili, všiml jsem si, že někdo přilepil mé fotky na májku, jako že shořím s ní. Idiotskej vtip, co chcete od lidí. A protože tam kromě mě nebyl nikdo, kdo by je sundal, začal jsem pro ně lézt sám. Nezaplatím si přece svý vlastní upálení, ne? Nebyly moc vysoko, tak tři metry…… Jenže pár panáků, který jsme se starostou předtím dali v kulturáku, udělalo svý. Když jsem fotky málem měl, ujely mi nohy a sjel jsem až dolů na hranici, kterou mezitím někdo podpálil…. Stará mi říkala, ať zůstanu doma.

Neměl jsem tam chodit, já idiot! Myslím čarodějnice, samozřejmě. Už když jsem pod májkou odpoledne viděl nalitého starostu, měl jsem tušit, že bude průser. A pak když jsem nahoře viděl ty svý fotky……
Jenže my politici nikdy neodoláme nenucenému setkání s lidmi, našimi voliči. A zvlášť teď, pár týdnů před volbami, kdy je každá vteřina něco chytrého říct nebo někde aspoň ukázat svůj obličej zatraceně drahá. Šel jsem na čarodějnice, abych lidem nenápadně připomněl, že ve volbách mají jen jeden hlas, tak by ho neměli hodit nějakýmu troubovi, co neví co a jak…. Nakonec jsme se starostou celou tu srandu platili, myslím z veřejných fondů, samozřejmě, tak proč bych se nepřipomenul, ne? Kolem májky proto rozdávalo igelitky s mými fotkami pár hostesek, které jsem v sobotu večer osobně vybíral, haha….
Jenže když jsme se starostou přišli pod májku, abysme pronesli menší projev a poté ji zapálili, všiml jsem si, že někdo přilepil mé fotky na májku, jako že shořím s ní. Idiotskej vtip, co chcete od lidí. A protože tam kromě mě nebyl nikdo, kdo by je sundal, začal jsem pro ně lézt sám. Nezaplatím si přece svý vlastní upálení, ne? Nebyly moc vysoko, tak tři metry…… Jenže pár panáků, který jsme se starostou předtím dali v kulturáku, udělalo svý. Když jsem fotky málem měl, ujely mi nohy a sjel jsem až dolů na hranici, kterou mezitím někdo podpálil….
Stará mi říkala, ať zůstanu doma.