Video placeholde

Martin Bartkovský: Babiš je v internetovém pekle. Sami politici se na internetu často chovají tragicky

Sociální sítě se čím dál víc stávají součástí politiky. Nefungují už jen jako marketingový nástroj k popularizaci politiků či stran, ale i jako prostor, kde se rodí politické kauzy. Jak nakládají politici se sociálními sítěmi? Kdo je na nich závislý a kdo se bez nich obejde? I na tyto otázky jsme hledali odpověď s Martinem Bartkovským.

Absolutně nezvládnutý Twitter Pavla Blažka, Andrej Babiš jako potrhlý influencer nebo neúspěch Marka Prchala na Slovensku. To jsou jen některá z témat, která rezonují poslední dobou českou politikou a médii a přitom mají jeden společný jmenovatel. Sociální sítě. V rozhovoru s Martinem Bartkovským se pokoušíme identifikovat moment, kdy je politici začali brát vážně, tedy dobu, od které se sítě často staly jejich dobrým sluhou, ale i zlým pánem.

Dělat správně svou agendu na internetu není jednoduché. Chce to vyvážený mix autenticity a profesionálního přístupu. Jinak to může skončit naprostým fiaskem. O tom, komu se dobrý balanc podařilo nalézt, jak se to má správně dělat a i příklady toho, jak to nedělat vůbec, se více dozvíte ve videu.