Menhiry v Novém Bydžově jsou fakt zázrak!

Menhiry v Novém Bydžově jsou fakt zázrak! Zdroj: Zbyněk Pecák

JXD: Menhiry a erekce aneb Jak se mi tajemnou silou postavila hůl

Vskutku vynikající počin tajemnice radnice Nového Bydžova je přínosem všem sběratelům ulit měkkýšů v České republice. Instalovala totiž zbrusu nové menhiry, které vyzařují pozitivní energii. Vyzkoušeli jsme si je sami. A fakt je to zázrak.

„Menhiry ve Vysočanech na Novobydžovsku! Dva více než třímetrové kameny byly dovezeny a umístěny na energetické místo ve Vysočanech za bývalou školou. Jsou z kamenolomu Královec na Trutnovsku. Kameny jsou třetinou zakopány do země a po ustálení budou vyzařovat pozitivní, léčivou energii. Pro zájemce o další informace o menhirech ve Vysočanech je připravena přednáška Energie v krajině. Přednášející Jan Betko, spolupracoval na přípravě a umístění kamenů ve Vysočanech. Přednáška se bude věnovat i konkrétním účinkům vysočanských menhirů.“ Tolik server novobydžovské radnice.

Zde je třeba uvést, že třeboňský léčitel pan Betko je mezi českými šarlatány opravdovou kapacitou. Provedl například analýzu přístroje Somavedic Medic Uran. „Potřeboval jsem vyřešit zejména elektrosmog, geopatogenní zóny a psychosomatické energie v domě,“ sdělil nejpopulárnějšímu internetovému serveru pacientů s paranoi Šifra. Uvedený server pak k jeho výzkumu dodává: „Pan Betko profesionálně provádí různé analýzy, například čaker, a zabývá se i odstraňováním černomagických vlivů či parazitů, tvorbou ochranných štítů a nejrůznějšími jemnohmotnými energiemi.“ Tolik tedy k Janu Betkovi, jenž na vztyčení menhirů ve Vysočanech spolupracoval.

Osm tisíc na menhiry

Článek o menhirech přinesl jako první server idnes. Nedá mi to a zatelefonuji paní Marcele Česákové, tajemnici městského úřadu a předsedkyni spolku s názvem Na podporu aktivit v Novém Bydžově, která podle informací idnes za vztyčením menhirů stojí. Ptám se, kdo ty kameny platil, a paní Česáková odvětí, že vše zaplatil spolek Na podporu aktivit v Novém Bydžově, ve kterém se skutečně angažuje. Zároveň mě ale ujistí, že z veřejných peněz, jak psal server idnes, se menhiry rozhodně neplatily. Prohlásí, že si to novináři vymysleli. Ale žalovat je nebude.

 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!