Zdroj: Brašnářství Tlustý a spol. s r.o.

Cestujte ve stylu: S koženou kolekcí od Tlustého

Když kůži, tak od Tlustého, když cestovat, tak stylově. Brašnářství Tlustý, česká jednička na poli výroby těch nejkvalitnějších kožených výrobků, představuje svou nadčasovou cestovatelskou kolekci z kůží nejvyšší kvality. Na kožená zavazadla poskytuje i doživotní záruční servis.

Letní dovolenková sezóna se kvapem blíží. Pojďte si letos své cesty užít s kvalitní cestovatelskou kolekcí Brašnářství Tlustý. Vybrat si můžete z několika cenových kategorií a druhů produktů, od pouzdra na pas až po luxusní koženou cestovní tašku. „Všem cestovatelům, kteří rádi vyrážejí na svá dobrodružství stylově, jsme chtěli nabídnout krásné, kvalitní a nadčasové doplňky. Kromě designu jsme samozřejmě mysleli i na funkci, takže v kolekci najdete třeba messenger bag z vysoce odolného a vodu odpuzujícího plátna Martexin,“ popisuje Ivan Petrův, ředitel Brašnářství Tlustý s.r.o.

Ekologicky smýšlející cestovatele jistě potěší i fakt, že kůže představuje velmi hospodárný a udržitelný materiál, výrobky lze poměrně bez obtíží opravovat a při dobré péči svým majitelům vydrží desítky let.

Všechny nabízené výrobky firma zákazníkům vyrobí přímo na míru. Kromě barvy si například u zápisníků mohou vybrat zdobení ražbou, u pouzdra na pas zase třeba barvu šití. U messenger bagu pak lze na míru upravit i délku popruhu. „A jelikož si zakládáme také na nadstandardních službách zákazníkům, na náš sortiment cestovních zavazadel poskytujeme nadstandardní servis, kdy až do konce přirozené životnosti výrobku nabízíme bezplatné opravy a servis,“ dodává Ivan Petrův.

Na cesty se stylovými pomocníky

Do 5 000 Kč: Kožený zápisník Classic

Vzpomínky z dovolené vám pomohou zachovat oblíbené cestovatelské deníky. Vašim zápiskům z cest to bude obzvlášť slušet v diáři inspirovaném oblíbeným japonským stylem Midori. Od běžných diářů v obchodě jej odlišuje typický kožený obal s gumičkou, která umožňuje rychlé otevření na vybrané straně a zároveň dokáže zabránit nechtěnému otevírání. Obal zápisníku je z unikátní italské kůže probarvené a zpracované speciálně tak, aby svůj odstín udržela i po letech. Vybrat si můžete vždy hned z několika barev pouzdra i vnitřku. 

Cena: od 1 990 Kč

Objednávka zde.

Brašnářství Tlustý a spol. s r.o.

Do 5 000 Kč: Pouzdro na pas

Pouzdro na doklady jako módní doplněk? Toto pouzdro na pas vyrobené z luxusní italské kůže a hned v několika barevných provedeních potěší každého milovníka stylových kožených doplňků.

Cena: od 1 490 Kč

Objednávka zde.

Brašnářství Tlustý a spol. s r.o.

Od 10 000 Kč: Messenger bag Jersey

Messenger bag z kolekce Jersey poslouží jako stylové a vysoce funkční zavazadlo nejen na váš notebook. Je vyrobený z kultovního plátna Martexin dovezeného až z amerického New Jersey a prvotřídní italské kůže z rodinné koželužny v Toskánsku. Kombinace plátna a kůže mu propůjčuje nezaměnitelný charakter, který podtrhuje kvalitní zastařené kování. Funkční stránku obstarává zejména nepromokavý charakter Martexinu a design zaměřený na „heavy duty“ používání: Velmi pevné nepromokavé plátno, kůží vyztužené rohy, koženými chrániči zpevněné dno, vypracovaná držadla a usňové dílce, pevná podšívka se zátěrem, to vše jsou parametry, které u jiných výrobků na trhu nenajdete. Taška je k dostání v několika barevných kombinacích. 

Cena: od 13 990 Kč

Objednávka zde.

Brašnářství Tlustý a spol. s r.o.

Od 20 000 Kč: Kožený Weekender velký

Chystáte se na prémiový Eurovíkend? Pak pro vás nejstylovějším parťákem na cesty bude luxusní velký Weekender! Cestovní taška o objemu ideálním pro víkendové pobyty je vyrobená z kvalitní hovězí usně z italské koželužny v Santa Croce s krásnou strukturou a podšitá luxusním mikrovláknem Future. Taška je k dostání v několika barevných verzích a nově si lze vybrat i z několika variant doplňků – podložení držátek, uchycení zipu a příchytek k popruhu. Taška je opatřena kováním v zastařené černé barvě. 

Cena: od 24 990 Kč

Objednávka zde.

Od 20 000 Kč: Kožený batoh Master

Vrcholný luxus na vašich zádech, to je kožený batoh Master určený pro náročné zákazníky.  Nabízí špičkové zpracování a provedení z těch nejlepších materiálů. Inspirací v jeho designu byla léty osvědčená nadčasová konstrukce klasických batohů z poloviny 20. století. Použitím pravé teletiny nejvyšší kvality získal batoh vrcholný, prémiový look, který kombinuje hladké i strukturované materiály. Vnitřní podšívka je z odolného mikrovlákna. Je osazený špičkovým italským kováním.

Cena: od 24 990 Kč

Objednávka zde.

Brašnářství Tlustý a spol. s r.o.