Video placeholde

Starosta Novotný: Filip je bolševická svině, Zahradil mi vyhrožuje a patří do SPD, chci být poslanec a mít imunitu

Starosta a bývalý novinář Pavel Novotný se nebojí ruského agenta ani svých vlastních slov. Před hrozbou, kvůli které je pod policejní ochranou, ho informoval sám ministr vnitra Hamáček. Je to už prý vážné. Novotný říká, že smrtí mu vlastně vyhrožují docela běžně. V rozhovoru ostře kritizuje stranického kolegu Jana Zahradila a ODS, servítky si nebere při hodnocení šéfa komunistů Filipa a přiznává, že se stále nechová dospěle a že ví, že vyhrocený antikomunismus mu u části lidí prospěje.

Zahradil od rána volá a říká, že ODS zničím a já musím volat zpátky a říkat, že je debil, popisuje Pavel Novotný svůj spor s europoslancem Zahradilem. Ten je podle Novotného proruský a patřil by spíš do SPD nebo DSSS. Se stranou se na mnoho věcech neshodne a uznává, že by patřil možná spíš do TOP 09. Tvrdí ale, že chce být poslanec a prosazovat zákony. Jde mu i o imunitu, dodává s úsměvem, protože ho čekají další žaloby. Třeba soud s komunistickým poslancem Ondráčkem prý prohraje, ale udělá z něj show.

Spor s komunisty a Ruskem se line celým rozhovorem. Novotný se nebojí ostrých výrazů a říká, že předseda KSČM Filip je bolševická svině a zmrd. Říkat by se to podle něj mělo i před dětmi. Podobná hodnocení padají i směrem k dalším politikům. Poslankyni ANO Kořanovou nazývá husou, protože prý kryje zločiny Andreje Babiše a Novotného přitom kritizuje za urážky komunistických poslanců. I další poslanci ANO podle Novotného půjdou do pekla.

Novotný dřív mluvil o tom, že dospěl, ale teď uznává, že třeba spor s Janem Zahradilem to moc neukazuje. Jeho vyjadřování je trochu stále budování mediálního obrazu. Komunisty nesnáší, ale uvědomuje si, že nazývat je sviněmi bude hodně lidem konvenovat a neublíží si tím. A může tím i získat.

Je Pavel Novotný víc sexy díky tomu, že vyhrožoval přes policii někomu vraždou? Jaký je život pod policejní ochranou? Proč se bojí víc manželky než ruského agenta? A v čem český stát jen předstírá, že je svrchovaný stát?

Na další zajímavé rozhovory se podívejte zde  >>>