Vicky christina

Vicky christina Zdroj: archiv

Tip na filmové Velikonoce: S Woodym Allenem na výletě do Evropy

On-line kino www.IVIO.cz nabízí na prodloužený sváteční víkend hned tři filmy amerického režiséra Woodyho Allena. Dvě komedie a jedno kriminální drama můžete sledovat on-line snadno a legálně.

IvioIvio|ivioDo Říma s láskou

Čtveřice rozmarných příběhů se v tomto filmu odvíjí ve stylu klasických italských povídkových filmů. Krásná Penélope Cruzová exceluje v příběhu o prostitutce plnící všechna klientova přání. Roberto Benigni s chutí ztvárnil obyčejného muže, kterého si lidé spletou s filmovou hvězdou. V dalších dvou příbězích se prosazuje režisérovo oblíbené téma zapeklitých rodinných vazeb. Sám Woody Allen si v prvním z nich zahrál svého typického hrdinu - neurotického Newyorčana. Ten přijíždí do italské metropole, aby poznal snoubence své dceyr. Jednoduché to v Římě nemá ani mladý americký pár (Greta Gerwigová a Jesse Eisenberg), který musí nečekaně začít řešit svůj vztah.

http://ivio.tv/789/Do-Rima-s-laskou

IvioIvio|ivioVicky Cristina Barcelona

Oblíbený newyorský komediograf se tentokráte vydává do elegantního španělského velkoměsta se dvěma mladými, americkými turistkami – upjatou Vicki, která má těsně před svatbou, a požitkářskou Cristinou. Setkání s atraktivním malířem (Javier Bardem) se pro obě ukáže jako osudové. Komplikaci v bezproblémovém, prázdninovém sexu ve třech ovšem představuje bohémova temperamentní partnerka. Rozkoš z příjemného filmu zvyšuje skvělé ženské trio Scarlett Johanssonová, Penélope Cruzová a Rebecca Hallová.

http://ivio.tv/1619/Vicky-Cristina-Barcelona

IvioIvio|ivioKasandřin sen

Filmařský výlet do Londýna pojal Woody Allen jako nečekaně vážné kriminální drama. Jeho protagonisty jsou dva povahově odlišní bratři, kteří se ocitli v nezáviděníhodné finanční situaci. Jedinou možností se zdá být obohacení za hranicemi zákona. Teprve osud však rozhodne o tom, kdo se stane vítězem a kdo poraženým. V hlavních rolí v allenovské moralitě jsou britské herecké hvězdy - Colin Farrell a Ewan McGregor.

http://ivio.tv/771/Kasandrin-sen