Dan Brown

Dan Brown Zdroj: Archív

Seznam výherců soutěže s Danem Brownem. „LiStOVat“ v jeho Infernu ovšem můžou i ostatní

Více než čtyři sta platných odpovědí dorazilo během našeho soutěžení o prodloužený víkend pro dva ve Florencii a setkání s Danem Brownem, autorem bestsellerů Šifra mistra Leonarda nebo Andělé a démoni. A hned devadesát soutěžících odpovědělo ve všech třech soutěžních kolech správně! Kdo podle pravidel soutěže Arga a www.reflex.cz získává ceny?

Seznam výherců

1. místo
Víkendový pobyt ve Florencii pro dvě osoby (letenky + ubytování), setkání s Danem Brownem na Nové scéně Národního divadla 15. ledna 2014 a autorovo osobní věnování v románu Inferno získává Lenka Votýpková z Ostravy Hrabůvky

2. a 3. místo
Radim Večerka a Martina Benáková vyhrávají kompletní dílo Dana Browna vydané u provozovatele soutěže (Šifra mistra Leonarda, Andělé a démoni, Ztracený symbol, Digitální pevnost, Pavučina lží a Inferno). Román Inferno bude podepsaný autorem.

4. – 10. místo
Podepsaný román Dana Browna Inferno od nakladatelství Argo dostanou Bohuslav Vrla, Jaroslava Boháčková, Pavel Kuráň, Petr Syrovátka, Alena Kudláčková, Miloš Stránský a Václav Frais

Zároveň vás zveme na divadelní adaptaci Brownova šestého, nejnovějšího románu Inferno, kterého se v Česku prodalo již 100 000 výtisků. Vstupenky na premiérové představení na pražské Nové scéně, kde 15. ledna v osm večer proběhne i setkání se samotným spisovatelem, už jsou sice beznadějně vyprodané, ale v následujících čtyřech týdnech odehrají Lukáš Hejlík s ansámblem více než tři desítky dalších představení po celém Česku (seznam představení vizte zde). Cyklus scénických čtení LiStOVáNí představí v necelé hodince Inferno takříkajíc z rychlíku: jak lze asi pojmout historický thriller s humorem a ve zkratce? Harvardský symbolog Robert Langdon se tentokrát ocitá v srdci Itálie, aby pomohl vyřešit záhadu spojenou s jedním z největších literárních děl všech dob, Dantovým Peklem. Turné Inferno je jedním z nejdelších, jaké LiStOVáNí za deset let své existence nabídlo. Třeba bude podobně úspěšné jako „listovací“ turné s Ekonomií dobra a zla Tomáše Sedláčka, která se u nás i v zahraničí hrála již více než dvěstěkrát.