V nabídce streamovací platformy Dramox najdete i představení Rozmarné léto v podání divadla Kašpar

V nabídce streamovací platformy Dramox najdete i představení Rozmarné léto v podání divadla Kašpar Zdroj: Archív

Divadlo na jednom místě jako odměna za využívání Reflex Premium

Jste uživateli služby Reflex Premium? Pak máme právě pro vás dobrou zprávu. Tento měsíc nemusíte řešit, jestli je kultura příliš vzdálena a divadla nejsou otevřena. Jako odměnu za využívání služby Reflex Premium vám přinášíme měsíční přístup do Dramoxu, a tak si můžete v klidu a kdykoliv pustit inscenaci - novinku i klasiku, která se pár let nehraje.

Dramox je první česká streamovací divadelní platforma, jejímž cílem je dlouhodobě podporovat divadelní tvorbu a rozšířit komunitu lidí, která divadlem žije. V největší knihovně divadelních záznamů je možné zhlédnout představení například Dejvického divadla, Klicperova divadla, Divadla J. K. Tyla nebo Divadla Husa na provázku a mnoha dalších z celého Česka. Nechybí ani experimentální kousky nebo dětská představení. Velmi populární je například Divadlo Spejbla a Hurvínka.

Přístup je omezen pro prvních 500 uživatelů, kteří se na Dramox se svým kódem přihlásí. Pro využití všech 30 dnů v rámci měsíčního přístupu je nutné kód uplatnit do 28. února 2022, poté už nebude možné jej využít. Přístupový kód najdete opět ve svém uživatelském profilu.

Dramox aktuálně spolupracuje s více než 50 divadly a má přes sto záznamů. Služba funguje na principu předplatného ve dvou variantách. Měsíčně stojí 299 Kč, v případě ročního předplatného 2 990 Kč. Většinu těchto částek předá Dramox divadlům, tvůrcům a hercům. Přes Dramox lze také divadla podpořit nad rámec standardního předplatného. V takovém případě předá portál celou věnovanou částku.

Službu společně založili Martin Hájek - internetový podnikatel a majitel značky Livesport, Martin Zavadil, který se dříve věnoval stavění digitálních společností a mimo jiné pracoval v Creative Dock, a Radim Horák. Ten pomáhal spustit videoportál voyo.cz a vlastní firmu Weemazz 2.0, která pro vlastníky autorských práv odstraňuje z internetu nelegální kopie jejich děl.