Video placeholde

Herecký sexy symbol Jitka Čvančarová vystřihla píseň z erotického trháku Padesát odstínů šedi. Podívejte se

Pro některá média je herečka Jitka Čvančarová (42) spíše sexy symbolem, ale ona je i dobrou zpěvačkou. Naposledy to dokázala ve skladbě I Put A Spell On You, kterou nahrála s Českým národním symfonickým orchestrem na koncertu Hollywood Night, který je možné vidět v online podobě na stránkách festivalu Prague Proms 2020. Píseň I Put A Spell On You složil Američan Jay Hawkins v roce 1956, proslavila jí později i britská zpěvačka Annie Lennox a zní také v erotickém filmovém trháku Padesát odstínů šedi. Jak si s ní poradila Čvančarová?

Koncerty Hollywood Night, které produkuje ČNSO, patří už léta u milovníků filmové hudby k tomu nejoblíbenějšímu, co v České republice na tomto poli vzniká. Pravidelně se na nich objevují zajímaví hosté. Letos lze koncert vidět pouze online v rámci 16. ročníku festivalu Prague Proms, který se v tradičním letním termínu kvůli koronavirovým restrikcím nemohl uskutečnit.

Herečka Jitka Čvančarová na koncertě zpívá píseň I Put A Spell On You, která je na interpretaci poměrně náročná. Český národní symfonický orchestr navíc připravil vlastní aranžmá skladby, do které zakomponoval sólo známého trumpetisty Jana Hasenöhrla. Výkon Čvančarová lze porovnat i s jednou z nejlepších soulových zpěvaček světa Annie Lennox, která má píseň také ve svém repertoáru. Z tohoto pohledu to pro českou herečku nedopadá vůbec špatně.

I Put A Spell On You v podání Annie Lennox můžete pro srovnání shlédnout zde: