Babišovi všichni křivdí již od dětství.

Babišovi všichni křivdí již od dětství. Zdroj: Blesk - Martin Přibyl

Andrej Babiš dokázal, že homeopatie funguje, a dostal za to Bludný balvan. Omezenost českých vědců bere dech

Bojové komando pražské kavárny – takzvaný spolek takzvaně skeptických vědců Sisyfos – udělilo panu premiérovi posměšnou cenu za pavědu Bludný balvan. Je to další pokus havloidů a kalouskovců, jak panu Babišovi ublížit. Ve skutečnosti však právě Andrej Babiš tolik diskutovanou účinnost homeopatik v praxi prokázal. Naše věda, placená temnými fondy z Kalouskovy Bechyně přes celou síť pražských kaváren, to však odmítá pochopit a uznat.

Nejprve se podívejme, kdo je onen „spolek Sysifos“. Jde o takzvané vědce zastávající dávno překonaný koncept vědy založené na důkazech. Toto paradigma je v naší zemi doslova směšné. V zemi, kde působí asi 50 tisíc léčitelů a v parlamentu má deset procent strana, která se do něj dostala pomocí boje proti neexistujícím imigrantům. Kde má v takové společnosti místo racionalita, na kterou se zpozdilí vědci staromódně odkazují? Navíc ani z vizuálního hlediska nesahají panu Babišovi ani po kotníky. Ve zdrcující většině mají brýle, někteří i lupy, nikdo z nich nemá surikatu ani neprůstřelnou limuzínu a především nikdo z nich nemá prachy. Proto se jejich havlo-kalouskovské zášti nelze divit.

Víte snad přesně, kolik máte v kapse dvoukorun?

Bludný balvan je prestižní cena za pavědu, ve vědeckých kruzích se jí však říká „cena za blbost“. V minulosti toto ocenění získal například tým kolem diplomové práce, která rozpracovala obranu planety Země při útoku mimozemšťanů. Bludný balvan si odnesli i badatelé zkoumající chemtrails – a zastaralá racionální věda se tímto způsobem snaží diskreditovat nové objevy alternativní medicíny, jako jsou mention, biotronika či klystýry odvaru z ropuch.

Letos toto ocenění získal pan premiér Babiš. A je zjevné, že jde o ideodiverzní akci Kalouskovy protistátní kliky. Babiš získal Balvan za svůj výrok, že bere homeopatika na křivdu. Přitom – bez ohledu na to, že není vědec ani lékař – pan Babiš jako první na planetě účinnost homeopatik experimentálně potvrdil.

Andreji Babišovi svět ostatně křivdí od dětství. Třeba když ho brali do KSČ nebo rekrutovali k StB. Ale nejvíc mu ukřivdili hnízdem – tím Čapím samozřejmě. V pseudo cause šlo o trapných padesát milionů. Když ovšem podnikatel formátu Andreje Babiše má trochu nepořádku v hromádce drobných, nejde o nic strašného. Vy sám, vážený čtenáři, víte naprosto přesně, kolik máte v kapse dvoukorun? Causa Čapí hnízdo byla prostě účelovka Babišových nepřátel, hrubá a sprostá křivda financovaná z Bechyně.

Věda nechce vidět Pravdu, homeopatie zafungovala

Pan premiér tehdy v médiích prohlásil, že se s tím vyrovná, protože bere homeopatika na křivdu – a omezení vědátoři se mu začali vysmívat do té míry, že mu nyní dokonce dali Bludný balvan. Žádný z těch takzvaných vědců ohánějících se fakty však nevzal v potaz, že před týdnem i policie sama naznačila, že causa Čapí hnízdo pro pana Babiše skončila, a největší křivda na jeho osobě tak byla napravena. 26. března 2019 policie ukončila vyšetřování případu dotací pro Farmu Čapí hnízdo. V běžném trestním případě to znamená, že causa putuje na státní zastupitelství k vypracování obžaloby. My, kteří jsme však panu premiérovi vždy věřili, ale dobře známe pravdu. Tentokrát je to jinak. Policie vyšetřování ukončila proto, že už nechtěla dál panu Babišovi křivdit. Homeopatika zjevně zabrala. Takže pan premiér nejenže neudělal žádný dotační podvod, ale navíc v praxi jako první na světě prokázal účinnost homeopatie.

Vědci – ve jménu jimi tolik vychvalované racionality – však realitu nevidí a jen způsobili panu Babišovi další křivdu. Ale on se jim může jen smát. Má svoje homeopatika a ta jej ze sisyfovského traumatu dostanou. A pánům vědcům bych doporučil, aby se místo urážení pana premiéra soustředili na vědu. Z vlasteneckých důvodů je nyní například potřebné prokázat, že nejlepší metodou ochrany krajiny je pěstování řepky – tak se, brejlouni, snažte!