Doufám, že Němci postaví sochu i Leninovi

Doufám, že Němci postaví sochu i Leninovi Zdroj: Reflex

V Německu staví pomník Marxe. A co Hitler?

Německo se svými multikulti levičáckými postoji právě překročilo hranici, kdy je ještě levičáctví únosné a tolerovatelné. V Trevíru, rodném městě Karla Marxe, autora jednoho z nejvražednějších paradigmat moderní historie, bude stát jeho socha. Ne socha připomínající zločiny marxistů, ale socha oslavující Marxovu památku.

Karel Marx položil základy filosofie komunismu, vedle nacismu nejvražednější ideologie, kterou kdy lidstvo v moderních dějinách vyznávalo. Když Marxovo učení o třídní nenávisti obohatil ještě soudruh Vladimír Iljič Lenin, začalo už sto let trvající vraždění odpůrců komunismu. A nešlo jen o vraždění občanů Sovětského svazu, kde se marxismus stal oficiální ideologií jako v první zemi na světě. Připomínám - přesvědčený marxista soudruh Josef Visarionovič Stalin nechal jen v období Velkého teroru zavraždit více než milion občanů SSSR.

Dějiny krví pokryté
Vraždění se následně stalo integrální součástí aplikovaného marxismu - to jest komunismu - ve všech zemích, kde se tato zločinná ideologie dostala k moci. A vraždilo se nejen v Evropě. Na marxismu totiž staví například maoismus, který má na svědomí miliony mrtvých v Číně. A z marxismu samozřejmě vycházel i režim Rudých Khmerů v Kambodži, kde Marxovo učení dovedli k dokonalosti: V tamních vyvražďovacích táborech kambodžstí marxisté vězně dokonce jedli. Což je výkon, který ve vší úctě k nacismu nepředvedl ani Adolf Hitler. Proto by se měly sochy Karla Marxe stavět po celém světě - jako připomenutí zločinů, které jeho učení lidstvo přineslo.


Kde všude stavět sochy
Sochy nejen Karla Marxe, ale i všech dalších zločinců, kteří komunistickou ideologii vystavěli, tedy minimálně Lenina, si dovedu představit. Ty sochy by měly stát na všech místech dnešního Ruska, kde za komunismu stály gulagy. Pak by samozřejmě neměla Marxova socha chybět například v Katyni. V České republice si dovedu představit jeho sochy v Jáchymově, v místě lágru pro politické vězně komunismu. Pak ve věznicích, kde komunisté popravovali politické vězně, a pak samozřejmě u hradčanského domečku, kde byla mučírna Státní bezpečnosti. A dobrá lokace pro Marxovu sochu je i berlínské sídlo Stazi, východoněmecké marxisticko - leninské tajné policie, komunistického gestapa. Tam všude je potřeba připomínat zločiny marxistů.

Německo zblblo
Vzhledem k tomu, že v Německu pokročila neomarxistická zblbělost do skutečně ohroživé míry, dočká se Karel Marx pomníku, který nepřipomíná marxistické zločiny, ale pomníku, který jej oslavuje. Jak uvedla idnes, v jeho rodném městě Trevíru odhalí čtyři a půl metru vysoký Marxův monument, jeho sochu, 5. května letošního roku. Němci tak oslaví dvousté výročí narození autora zločinné filosofie. Dílo slavného čínského umělce Wu Wej-šana věnoval Peking, možná proto, že  do Trevíru ročně přijede až padesát tisíc čínských turistů. Ale možná že Číňané tu sochu zaplatili jako propagaci komunismu, který je v Číně dodnes vládnoucí ideologií. Bez ohledu na důvod - Němci akceptují jako dar sochu, která oslavuje autora zločinné ideologie šířící nenávist. Třídní nenávist.

A co Adolf?
Taková relativizace a zpochybnění dějin je naprostá nehoráznost a ukazuje, že německé autority úplně ztratily soudnost a rozum. Proto s napětím čekám, kdy německé autority přehodnotí odkaz dalšího zločince, který hlásal (rasovou) nenávist a přijdou na to, že (podobně jako Marx) vlastně nebyl tak špatný. A postaví sochu i jemu. Fakt se těším, že až k tomu dojde, tak se budu k našim sousedům moci jet podívat nejen na sochu Karla Marxe, ale i Adolfa Hitlera.