Řádění ruských a anglických fotbalových "fanoušků".

Řádění ruských a anglických fotbalových "fanoušků". Zdroj: Profimedia.cz

Řádění ruských a anglických fotbalových "fanoušků".
Řádění ruských a anglických fotbalových "fanoušků".
Řádění ruských a anglických fotbalových "fanoušků".
Řádění ruských a anglických fotbalových "fanoušků".
Řádění ruských a anglických fotbalových "fanoušků".
8
Fotogalerie

Ruští bitkaři prý ukázali gay Evropě, co je správný chlap. Bože, to jsou volové!

Celá Evropa byl tento týden konfrontována se zprávou, že nějaký islámský idiot ubodal ve městečku Magnanville, ležícím západně od Paříže, svého souseda, shodou okolností policejního důstojníka i jeho ženu. Průběh svého útoku dle CNN dokonce vysílal živě na Facebooku. Zhovadilost podobných neřádů opravdu zřejmě nezná mezí. Řádění psychopata přežilo jen tříleté dítě obětí.

S podivem je, že vrah si už odkroutil tři roky v base za podporu terorismu, když pomáhal s verbováním členů islamistických skupin. Přesto zůstal skryt očím represivních orgánů. Samozřejmě, k útoku se hned hlásí ISIS a vydává to za svůj další úspěch. Propaganda musí fungovat, i když hordám Islámského státu doma teče do bot. Vždycky, když slyším, jak ten nebo onen většinou sociálně i sexuálně frustrovaný fanatik spáchal podobný čin ve jménu islámu a těší se do ráje mučedníků, kde ho bude oblažovat čtyřicet či kolik panen, říkám si, že se možná bude divit. Třeba na něj bude čekat čtyřicet vyschlých svárlivých bezzubých stařen, zdobených desítkami bradavic. Ještě aby byli sdostatek panovačné a měly za to, že ideální formou komunikace s nově příchozím je bič, pár facek a nekonečné natírání plotu. Taková věčnost by byla zaslouženým koncem příběhu.

Pevně doufám, že se během turnaje už ničeho podobného nedočkáme. Ale jistý si být nemůžu, jelikož lidská blbost je nekonečná.

Když už jsem začal násilím, tak budu podobně i pokračovat. Francouzské orgány se konečně rozhoupaly a policie si dojela do Cannes pro 27 členů ruské organizované bojůvky, která má na triku pouliční válku z Marseille. Teď už se s nimi nebabrala a rebjata  jsou vyhoštěna. Navíc dostala Ruská fotbalová federace pokutu 150 000 euro a je podmínečně vyloučena z turnaje. Pokud se stane ještě nějaký podobný exces s ruskou účastí, Rusové na šampionátu končí, jejich body by byly přerozděleny a s eventuálním úspěchem je ámen.

Náhoda? Nikoliv. Už před čtyřmi roky dostala ruská asociace na mistrovství Evropy tři pokuty – po každém zápase jednu – v celkové výši zhruba 220 000 euro. K tomu nesměli Rusové na tři kvalifikační zápasy pustit diváky do ochozů. Není to ta nejlepší reklama na mistrovství světa v Rusku za dva roky?

K tomu se mnozí poslanci a významní ruští činitelé vyjadřují, že na tahle hovada mají být Rusové hrdí, protože se bili za svou vlast a ukázali gay Evropě, jak má jednat chlap. Bože, to jsou volové. Ruský ministr zahraničí Lavrov dokonce prohlásil, že zadržení „slušných ruských mládenců“ je nepřijatelné, protože jen odpovídají na provokace fanoušků z jiných zemí, nad čímž prý nelze zavírat oči. K tomu musí francouzský velvyslanec na kobereček v Kremlu. Už teď se těším na příští světový šampionát. Atmosféra klidu a pohody z podobných slov úplně sálá. 

EURO 2016 - Veškeré informace najdete zde.