Řádění střelce podlehlo na Floridě 50 lidí, další desítky jsou zraněny

Řádění střelce podlehlo na Floridě 50 lidí, další desítky jsou zraněny Zdroj: ČTK

Sluníčkové dilema po floridském vraždění: Muslim postřílel homosexuály

Děsivá realita nastavila zrcadlo neomarxistickým islamofilům. Jejich kulturní stereotyp jim nakazuje sympatie k homosexuálům i k muslimům. Teď, po Floridě, si budou muset vybrat. A ti nejbystřejší snad pochopí, že islamismus je opravdu primární civilizační hrozba.

Američan afghánského původu Omar Mateen ve floridském gay klubu, kam vtrhl s útočnou puškou a pistolí, zavraždil padesát lidí a dalších třiapadesát zranil. Mnozí ze zraněných bojují o život. Podle dostupných informací byl muž dlouhodobě v hledáčku FBI (což zjevně nebylo nic platné) a před atentátem se přihlásil k myšlenkám Islámského státu. Útok je plně v souladu s ideologií salafismu, která nařizuje homosexuály zabíjet. Na území ovládané Islámským státem vraždí muslimové homosexuály obvykle svržením z výšky.

Všechny předešlé útoky islamistů na euroamerické cíle byly mířené na nespecifikovanou skupinu obětí. Floridský útok ukazuje, že se situace změnila a islamisté jsou schopni na našem území útočit výběrově na cíle, které jsou Alláhovi nejvíce protivné. To jest třeba na homosexuály, ale taky na spolky žen usilujících a prosazujících rovnoprávnost, židovské cíle, organizace prosazující svobodu slova a subjekty vystupující ve prospěch náboženské svobody. Emancipovaná žena a bezvěrec jsou podle salafíje stejně bohulibým cílem útoku jako klub homosexuálů.

Neomarxistický sociokulturní stereotyp se tak dostává do slepé uličky. Buď muslimy, nebo homosexuály, oboje zároveň to nejde. Přitom znám celou řadu aktivních neomarxistických věrozvěstů, co jsou homosexuální, a řadu homosexuálů, kteří sice nejsou aktivisté, ale zato bytostní sluníčkáři. Všichni tihle lidé by teď měli řešit dilema, jestli je opravdu OK zastávat se muslimů, kteří je zabíjejí za jejich sexuální orientaci ve jménu jednoho typu výkladu Koránu. Docela blbá situace.

A tak nepochybuji, že neomarxistická levice se k floridskému masakru postaví jednoznačně: Popře jeho souvislost s islámem. Nejen islámský terorismus, ale ani Islámský stát přece nemají s islámem nic společného, viďte, soudruzi!