Malý a roztomilý plyšový terorista

Malý a roztomilý plyšový terorista Zdroj: Israelnationalnews.com

Vraždící panenka pro palestinské děti

Vánoce přinášejí zcela nečekané konsekvence. Před těmi letošními se mezi palestinskými Araby objevily moc hezké dětské hračky. Malí a roztomilí plyšoví teroristé made in Spojené arabské emiráty.

Celníci v Haifě otevřeli několik kontejnerů, které směrovaly ze Spojených arabských emirátů na území spravované arabskou palestinskou samosprávou - na západní břeh. Kromě spousty nedeklarovaného zboží včetně vojenské výstroje našli úředníci okouzlující dárky pro palestinské děti. Asi ne dárky vánoční, ty Arabi v Betlémě neslaví. Panenky jsou k jinému účelu, k politické výchově dětí. Jde totiž o čtyři tisíce panenek malých plyšových teroristů.

Referoval o tom izraelský server israelnationalnews.com, který přinesl i fotografie zabavených hraček.

Jsou opravdu roztomilé. Jde o panenku s hlavou obalenou palestinským šátkem, kufií, u nás zvanou arafatka. Panenka má zdviženou pravici, ovšem nikoliv k nacistickému pozdravu: Má v té zdvižené ruce kámen, který je zjevně určen k vržení na Židy. Tak to alespoň ukazuje skutečnost, že panenka je vyvedena v barvách Palestinské samosprávy. Panenky mají na tričku arabský nápis „Jeruzalém je náš“, případně pak „Jeruzaléme, my přicházíme“.

Zpráva je bizarní kuriozitou jen zdánlivě. Ve skutečnosti je nález těch čtyř tisíc panenek teroristů důkazem, že Palestinci zneužívají děti k terorismu a od nejútlejšího věku je indoktrinují nenávistí. De facto z nich pomalu vyrábějí dětské vojáky.

Kolik takových důkazů bude ještě třeba, než přestane být postmoderní evropská levice a levicoví intelektuálové tak neuvěřitelně vstřícní k Palestincům?