Video placeholde
JIŘÍ X. DOLEŽAL: Lid stojí za Ištvanem!
JIŘÍ X. DOLEŽAL: Lid stojí za Ištvanem!
JIŘÍ X. DOLEŽAL: Lid stojí za Ištvanem!
JIŘÍ X. DOLEŽAL: Lid stojí za Ištvanem!
JIŘÍ X. DOLEŽAL: Lid stojí za Ištvanem!
6
Fotogalerie

JIŘÍ X. DOLEŽAL: Lid stojí za Ištvanem!

Nejvyšší soud včera svévolně, drze a zcela nepřijatelně pustil na svobodu poslance, které zavřel státní zástupce Ištvan. Soud rozhodl bez svolení státního zastupitelství a otevřeně se postavil proti právnímu názoru policie a státního žalobce. To nesmí lid této země tolerovat!

Vinna je v celé krizi samozřejmě česká ústava, respektive její nedostatečnost a nedotaženost. Ústavodárce — nejspíš ve zlém úmyslu a v žoldu amerických, imperialistických a sionistických zaprodanců — výslovně nezakotvil do textu ústavy vedoucí roli státního zastupitelství a policie. Nyní na tuto nedůslednost doplácí celá země a je zjevné, že nastal čas ústavu změnit.

Soudy — ani ten nejvyšší, jenž se kvůli svému názvu domnívá, že je něco lepšího — prostě nesmějí rozhodovat proti vůli státního žalobce. Když žalobce žaluje, tak žaluje, a basta. Nikdo — a takzvaně nezávislý soud už vůbec ne — nemá v zemi, kde vládne lid, právo rozhodnutí žalobce zpochybňovat. V České republice však včera došlo k hanebnému pošlapání právního názoru žalobce, což je precedens, který se nesmí opakovat!

Poslanci si za dvacet let takzvané demokracie zvykli, že budou hlasovat, jak chtějí, a ne podle toho, co považuje za dobré policie a žalobci. Tato hanebná praxe musí skončit. Poslanci a politici vůbec musí konečně pochopit, že garantem zákonnosti, práva a pořádku jsou ozbrojené složky, především Útvar pro odhalování organizovaného zločinu, a státní žalobci, a ne nějací zvolení tajtrlíci.

Pokud žalobce rozhodne, že nějaký poslanec má sedět, jde o nezpochybnitelné rozhodnutí a žádný soud nesmí drze zasahovat do nezávislosti policie a státních žalobců. Včerejší hanebný precedens svědčí o tom, že váleční štváči nepřestali se svou krvavou propagandou a že vládě lidu v této zemi stále hrozí nebezpečí od takzvaně demokratických sil. To nesmíme připustit!

Proto žádám všechny občany, kteří vidí problém podobně, aby denně chodili před budovu Nejvyššího státního zastupitelství panu Ištvanovi vyjadřovat podporu ve stejném oblečení, jaké jsem měl na sobě dnes já. Ať každý vidí, kdo pana Ištvana podporuje a kolik takových vlastně v republice je.