Oliver

Oliver Zdroj: facebook.com

Všichni diskutují o Schwarzenbergovi a Zemanovi, ale je tu i Oliver

Oliver je kocour, kterého vychovaly sovy - aniž by to na něm zanechalo větší vedlejší následky.

 

Kocour Oliver žije na stromě, mezi čtvrtou a půlpátou větví starého ořešáku, počítáme-li větve odspodu a nebereme-li v úvahu ty malé větvičky, které každé jaro na ořešáku vyrážejí.

 

Zatím je docela malý, takže každé ráno v 9:30 snídá teplé mléko s piškotami. Po většinu dne pak naslouchá šumění větru ve větvích a přemýšlí, jestli je stejný, jako ostatní kočky. Jeho máma - velmi něžná sova sněžná - ho samozřejmě ubezpečuje že ano, tak jak to mámy dělají odjakživa. Oliver má jisté pochybnosti, například si není jistý, zda zvládne létání stejně jako rodiče. Ovšem všechny děti mají své pochybnosti, že, někdo se třeba trochu bojí sexu a někdo zas létání.

 

OliverOliver|facebook.com

 

O Oliverovi v podstatě víme stejně málo jako o Karlu Schwarzenbergovi nebo Miloši Zemanovi. Víme, že existuje, co jí a pije, že se ráno myje. Dokonce - protože je ještě hodně mladý a se vším se svěřuje - víme i co mu po nocích běží hlavou, což v případě výše zmíněných obou pánů neplatí.

 

Už bylo řečeno že Oliver je ještě velmi mladý, takže nikam nekandiduje. V některém z příštích vydání vám o něm přinesu ještě mnoho jiných informací. Teď jsem pouze cítil potřebu vás v téhle hektické volební době informovat, že tu Oliver je.