Prezident Petr Pavel na jednání Fialovy vlády

Prezident Petr Pavel na jednání Fialovy vlády Zdroj: Úřad vlády ČR

Jana Bendová: Prezidentova utajená dovolená zaskočila Okamuru. Fialova vláda ví, jak na migraci. Havlíček točí!

Utajená dovolená prezidenta Pavla potrápila Tomia Okamuru, měl z ní stíny na duši kvůli našim potřebným občanům. Aby těch stínů v české politice nebylo málo, stínový premiér stínové vlády ANO Karel Havlíček burcuje kolegy, aby v rámci „defializace“ země agitovali horem dolem, a když na to přijde třeba natáčeli podcasty i na WC na benzinkách. Burcuje usilovně, zůstane však stínovým premiérem na ocet, neboť skutečným premiérem chce být Babiš a basta! 

Současný skutečný premiér Petr Fiala a jeho vláda zaujali tak trochu stínový postoj k novému migračnímu paktu EU. A jestli se další český expremiér Jiří Paroubek stane šéfem ČSSD – pozor neplést si s tradiční Sociální demokracií z Lidového domu, toto je strana Jany Volfové - nemusíme se bát ani Rusáků ani Marťanů.        

Pokračování 2 / 7

Prezident na dovolené

Petr Pavel na návštěvě vlčího výběhu v Srní (24.1.2024)ČTK / Pancer Václav

Tomio Okamura na síti X popřemýšlel o prezidentově dovolené: teď prý testuje motorky ve Španělsku, nic proti nim, ale kdy Pavel něco udělá pro zlepšení životů našich potřebných občanů?! Správně, to když Tomio odjede na dovolenou, pro zlepšení života našich občanů tím udělal hodně.

Pokračování 3 / 7

Pozor, jste v záběru

Sněm ANO: Projev Karla Havlíčka (10.2.2024)Blesk:Michal Protivansky/CNC

Podle Karla Havlíčka musí ANO přidat ve strategii kobercového náletu, využít každou volnou chvíli, „a když se budeme vracet z regionu a zastavíme u pumpy na čurání, ještě tam musíme rychle natočit podcast“. Pánové, čurání na pumpách jen na vlastní nebezpečí, velký bratr Karel točí!

Pokračování 4 / 7

Konec Orbánovy dámy

Maďarská prezidentka Katalin Nováková rezignovala.ČTK / AP / Andrew Medichini

Maďarská prezidentka Katalin Nováková odstupuje z funkce kvůli kritice, že udělila milost muži, který kryl sexuální zneužívání dětí. Tak kdo první z politických luhů a hájů se vytasí s populárním „zachoval(a) se jako chlap“?

Pokračování 5 / 7

Až marťani zaútočí

Demonstrace Jiřího Paroubka na Malostranském náměstí 28. únoraZbyněk Pecák

Jiří Paroubek označil modernizaci armády za „hysterické kroky“ a nákup stíhaček za 150 miliard za „něco šíleného“ (pro dokreslení: na penze dá stát letos 706 miliard). Paroubek totiž bezpečně ví, že Rusko na nás nezaútočí, a kdyby zaútočil Mars, on to se svými oblíbenými Marťany vyřídí.

Pokračování 6 / 7

Zásadová vláda

Martin KupkaFoto ara

Česko se při hlasování o novém paktu o migraci a azylu EU zdrží, objasnil vládní postoj ministr dopravy Martin Kupka. Je to postoj zásadní, úderný, přesně v duchu Karla Poláčka „neříkám tak ani tak, ale na moje slova dojde“.

Pokračování 7 / 7

Senioři, vpřed!

Joe Biden vs. Donald Trump: Jak se vyvíjejí preference před americkými prezidentskými volbami?ČTK/redakce

V USA běží spory, zda z prezidentských favoritů má víc seniorských potíží Joe Biden, či Donald Trump. S tím se v pokrokovém Rusku, druhdy Sovětském svazu, nikdy netrápili, ostatně i Putin může po změně ústavy panovat až do roku 2036 čili do svých čtyřiaosmdesáti.