Video placeholde

Hodina dějepichu slaví 100. epizodu. Co řekl Tereze Robert Rosenberg a jak vypadá lidské hříbě?

Opět k nám do podcastu o „nejšťavnatějších kouscích historie“, do Hodiny dějepichu, zavítal šéfredaktor Reflexu, aby s námi probral minulost a budoucnost podcastu. Stá epizoda má chlebíčky, cameo od štábu, alkohol… Skoro to vypadá, že po stovce epizod téměř víme, co děláme.

Když jsme před dvěma lety startovali podcast Hodina dějepichu, neměli jsme tušení, že to můžeme doklepat až sem. K aktuální sté epizodě. Tedy když se přihlédne ke všem bonusovým dílům, živým vystoupením, reportážím a knize, nasekali jsme toho mnohem víc než sto epizod, ale oficiální počítadlo tam doputovalo až teď. Chtěli jsme pro vás připravit exkluzivní díl z Erotického veletrhu, návrat k naší první video epizodě.

Bohužel jsme v pátek zjistili, že Erofest není úplně nejvhodnější prostředí pro natáčení podcastu. Proč? Dozvíte se při poslechu nejnovějšího dílu. To a ještě mnohem více. Opět k nám zavítal šéfredaktor Reflexu Martin Bartkovský, bouchli jsme šampus, rozhodli jsme se vám na kameře ukázat všechny členy našeho týmu, pověděli si, kde všude budeme do léta vystupovat… A zapromovali Minutu dějepichu, náš sloupek v tištěném Reflexu.

Není to klasická epizoda. Ale jestli nás máte rádi, budete ji milovat.