Video placeholde

Když se odmítnete vzdát své sexuální otrokyně, dostanete mor, říkají staré řecké báje

Toto je příběh z dob, kdy antičtí bohové byli malicherní a krutí. Ale nejde o Herkula, místo toho pokračujeme v našem podcastu Hodina dějepichu s příběhem o dobývání Tróji, neporazitelného města, proti kterému vyrazila neporazitelná armáda. Aby získala zpátky nejkrásnější ženu na světě. 

Staré řecké báje a pověsti jsou příběhy, na nichž je postavena kultura celé západní civilizace. Nepřekvapí proto, že i tři tisíce let staré příběhy jsou tak pořád zábavné i pro nás. Často možná zábavnější než pro původní posluchače. Dnes v našem podcastu Hodina dějepichu o historii sexu, sexuality a erotiky pokračujeme v našem příběhu o dobývání Tróje a dostaneme se konečně k duelu manžela s milencem. 

To ale není všechno. Odysseus si vyřídí pár starých účtů, budou nás zajímat sexuální otrokyně, antičtí hrdinové půjdou plakat ke svým matkám a nakonec se samotní bohové zapojí do bitvy společně se smrtelníky. A v některých případech dostanou slušně po tlamě. Tohle všechno a ještě mnohem víc v druhé části dobývání Tróje.