Carmen Dell´Orefice

Carmen Dell´Orefice Zdroj: Facebook/Carmen Dell´Orefice

Carmen Dell Orefice
Carmen Dell'Orefice
Carmen Dell'Orefice
Carmen Dell'Orefice
Carmen Dell'Orefice
17
Fotogalerie

Nejstarší modelka Carmen Dell'Orefice (84) miluje jídlo a užívá si sex

Američanka Carmen Dell'Orefice začala s modelingem v patnácti a bez ustání se jím živila dalších 69 let. Letos v létě oslaví tato obdivuhodná žena, která je označována za nejstarší modelku světa, 84. narozeniny. K této příležitosti poskytla rozhovor pro známý magazín New You, v němž se rozpovídala nejen o své vášni k jídlu, ale také prozradila, že ani ve svém pokročilém věku rozhodně nezanevřela na sex.

Carmen se narodila v New Yorku. Její matka pocházela z Itálie, otec byl Maďar, jižanský temperament tedy modelka nezapře. Na otázku zda má i ve svých čtyřiaosmdesáti stále sex bez okolků řekla: „Samozřejmě že mám stále sexuální život, proč bych se ho měla vzdát? Vím, jak se potěšit. Mohla bych si užívat plytkou romantickou lásku a bylo by to v pořádku, ale já jsem zvyklá na celý chod,“ řekla Dell’Orefice magazínu New You.

Ostatně na celé chody je Carmen zvyklá i v jídle. Nikdy nedržela drastické diety, považuje se za gurmánku a za své štíhlé tělo vděčí dobrému metabolismu. „Jím podle chuti a nepočítám kalorie. Chci si jídlo vášnivě užít. Mohla bych s nim mít v životě problémy, jelikož jídlo miluji, ale nemusím se bát, protože mám dobrý metabolizmus,“ řekla.