Xenia Ignatyeva

Xenia Ignatyeva Zdroj: webnir.com

Jenni Rivera - Popová hvězda si v prosinci roku 2012 se svými přáteli pořídila fotografii v soukromém letadle. To chvíli na to havarovalo, nikdo nepřežil.
Courtney Sanford - Courtney Sanford pořídila selfie v autě, když si zpívala a poslouchala píseň Happy od Pharrella Williamse. Pár vteřin poté narazila do kamionu a na místě zemřela. Nehoda se stala 26. dubna letošního roku.
Jadiel - Hudebník, který si říkal Jaidel, vyfotil selfie těsně před smrtelnou nehodou na motorce v New Yorku, ke které došlo v květnu loňského roku. Stihl ji ještě vyvěsit na Instagram.
Gary Slok se svou matkou - Gary a jeho maminka seděli na palubě letadla společnosti Malaysian Airlines, které letělo v červenci z Amsterodamu. To bylo sestřeleno nad Ukrajinou.
Oscar Otero Aguilar - Oscar Otero Aguilar, 21letý Mexičan, který chtěl jednoduše zamachrovat na lidi ve svém okolí. Rozhodl se, že si udělá fotografii s pistolí u hlavy a vyvěsí ji na Facebook. To se mu bohužel stalo osudným, mladík se do hlavy nešťastnou náhodou střelil a zemřel.
10
Fotogalerie

10 selfies, které byly pořízeny těsně před smrtí

Smrt čeká všude a nikdo z nás neví, kdy zemře. Ani tito lidé to netušili. Před svou smrtí však stihli pořídit poslední selfie. Chvíli poté, co stiskli spoušť, jejich životy navždy vyhasly. A z toho mrazí...