Jen Selter

Jen Selter Zdroj: Instagram

Jen Selter 16. února 2014
Jen Selter 16. března 2014
Jen Selter 15. února 2014
Jen Selter 14. března 2014
Jen Selter 13. března 2014
10
Fotogalerie

Internetový zázrak - Jen Selter donekonečna fotila svůj zadek, až se stala celosvětovou hvězdou

Vypadá to vše až příliš jednoduše. Jen Selter (21), židovská dívka z amerického Long Islandu, se 11. března 2012 rozhodla, že začne na svém účtu na Instagramu uveřejňovat fotky v kalhotách, které používala při cvičení jógy. Dnes je na sociálních sítích jednou z vůbec nejsledovanějších lidí na celém světě. Jak je to možné?

Selter začala před několika lety posilovat a cvičit a to zejména svůj zadek. Z něj pak udělala hlavní objekt zájmu. Jak jinak, mužská část populace zareagovala zcela vypočitatelně. Vše navíc umně zahalila do skutečné schopnosti skvěle cvičit a vysvětlit, jak to pomáhá tělu.

Pak nastala fáze internetového okouzlení a útoku: Březen 2012 účet na Instagramu a téměř každodenní krmení fotkami (pozor, naprostá většina zabírá její zadní partii). V dubnu 2013 následuje stránka na Facebooku. Loni několik úspěšných videí a fotografování s profesionály a zázrak byl neuvěřitelně rychle na světě.

Dnes má Jen Selter 666 tisíc přátel na Facebooku, 2,7 milionů lidí na Instagramu a její twitterový účet sleduje více než 200 tisíc osob.

V posledních měsících podepsala několik smluv s různými firmami a v dubnu bude hlavní hvězdou prestižního časopisu Vanity Fair.

Je dílo dokonáno? Zdá se, že ano. A stačil na to ve skutečnosti necelý rok. Svět internetu dokáže někdy zázraky. Teď už je jen otázkou, kdy se objeví další zázrak a co bude každý den ukazovat.