Caroline Flack
Caroline Flack
Caroline Flack
Caroline Flack
Caroline Flack
18
Fotogalerie

Tragické osudy hvězd reality show: Carolině nepomohla krása ani úspěch. Kvůli slávě se nakonec zabila

Britská moderátorka Caroline Flack měla zdánlivě dokonalý život - byla oblíbenou televizní osobností, soutěžila i v reality show. Byla nadaná a krásná. Randila s princem Harrym i Harrym Stylesem z One Direction. Jenže ne všechno je takové, jak se to zdá. Caroline v roce 2020 spáchala sebevraždu.

Už od dětství měla Caroline talent na tanec a nakonec ho spolu s herectvím i vystudovala. Objevovala se pak v menších rolích v televizních programech a postupně se vypracovala v uznávanou moderátorku. Skutečný úspěch přišel ale až když se objevila jako průvodce v odnoži populární reality show Big Brother.

Britský bulvár ji s jejím drsným podáním označil za jednu z nejlepší moderátorek pořadu. Postupně brala víc a víc nabídek na podobné show a nakonec se jako soutěžící objevila i v britské verzi Stardance, jehož 12. řadu dokonce vyhrála! Její tanec byl tak působivý, že spolu se svým partnerem dostali ve finále více bodů, než kterýkoliv jiný pár v historii soutěže.

Caroline se bokem začala věnovat i divadlu. Reality show ale byly její specialita - v roce 2015 začala moderovat soutěž Love Island, která během vysílání o deset let dříve nezaznamenala téměř žádný úspěch. V čele s Caroline ale přitáhla k obrazovkám více jak čtyři miliony diváků, což z pořadu udělalo ve své době ten vůbec nejsledovanější.

Ačkoliv její život - včetně toho milostného - vypadal spokojeně, nemohlo to být dál od pravdy. Caroline trpěla vážnými psychickými problémy a v minulosti se několikrát pokusila o sebevraždu. V únoru 2020 se jí to podařilo, našli ji oběšenou v jejím bytě. Její matka později uvedla, že krátce před smrtí Caroline diagnostikovali bipolární poruchu. V minulosti napadla svého přítele, tenistu Lewise Burtona, údajně protože si myslela, že ji podvádí. Ve spánku ho praštila do hlavy a způsobila mu tržnou ránu. Burton ji údajně neměl v plánu žalovat, Caroline ovšem byla obviněna z napadení, soud měl proběhnout v březnu 2020. V důsledku obvinění si Carolině údajně sáhla na život. Jiné zdroje ovšem tvrdí, že Carolině dlouhodobě bojovala s psychickými problémy právě kvůli své slávě a nenávistným komentářům na internetu.