Mezi své kumpány si vybírala opuštěné mladíčky, kteří neměli kam jít a bylo velmi snadné je ovlivnit a nalákat na příslib peněz.
Juanita před soudem začala hrát divadlo a udělal ze sebe oběť, ale nepomohlo jí to.
Koncem 30. let se s manželem přestěhovala do San Francisca v Kalifornii a zde rozjela gang zlodějíčků.
Robert Sherrard a Albert Ives přepadli stánkaře, kterého pak i zastřelili
Sherroda vylákali na piknik a pak ho zabili
19
Fotogalerie

Zrůdy v sukních: Tajemná hraběnka Juanita - gangsterka se silou zápasníka zradila i vlastní dceru

Odborník FBI na profilování zločinců Juanitu Spinelli popsal jako chladnokrevnou psychopatku, která lidi využívala jen k vlastním zájmům. Ve 30. letech v Kalifornii provozovala gang zlodějíčků. Tedy ale jen do té doby, kdy jeden z nich omylem někoho zavraždil. Ačkoliv šlo o jejího člověka, Juanita neváhala ani minutu a spolu s kumpány ho zabila. Nevadilo jí, že vraždil, ale bála se, aby se nešel udat na policii. Nakonec sama skončili v plynové komoře!

Zločinecká kariéra Juanity nebyla dlouhá. Narodila se v Kentucky, jednu dobu se prý živila i jako zápasnice, čemuž prý odpovídala i její neuvěřitelná síla. Koncem 30. let se s manželem přestěhovala do San Francisca v Kalifornii a zde rozjela gang zlodějíčků.

Mezi své kumpány si vybírala opuštěné mladíčky, kteří neměli kam jít a bylo velmi snadné je ovlivnit a nalákat na příslib peněz. Když to jinak nešlo využívala i svou dceru Lorraine jako vábničku. Nabídkou sexu s dcerou ostatně občas lákala i své oběti, které pak přepadla.

Když její dva chráněnci Robert Sherrard a Albert Ives přepadli stánkaře, netušili asi ještě, že to bude znamenat smutný konec pro všechny. Stánkař byl hluchý, když sahal do kapsy pro naslouchátko, zloději ho zastřelili. Sherrod začal po vraždě být neklidný a Juanita pojala podezření, že by mohl kvůli černému svědomí jít i na policii.

Se svými kumpány ho umlátili k smrti a tělo hodili do řeky. Nakonec ji na policii udal Ives, který se bál, že by mohl dopadnout jako jeho kamarád. Juanita před soudem začala hrát divadlo a udělal ze sebe oběť. Dokonce chtěla vše hodit na svou, v té době už těhotnou, dceru, ale nepomohlo jí to. Byla odsouzena k smrti! V té době se v Kalifornii používala i plynová komora a právě v ní Juanita skončila.