Mimo vražd spáchala i nějaké žhářské zločiny, opět kvůli penězům z pojistky.
Své oběti trávila arsénem
Mimo vražd spáchala i nějaké žhářské zločiny, opět kvůli penězům z pojistky.
Dostala trest smrti a popravena byla na elektrickém křesle v roce 1998, 14 let od odsouzení.
Judy putovala před soud a byla odsouzena za dvě vraždy a jeden pokus o ni - její podíl na Bobbyho smrti se podařilo potvrdit, až když byla odsouzena.
16
Fotogalerie

Zrůdy v sukních: Judy zavraždila všechny muže ve svém životě kvůli životní pojistce, dostala křeslo

Judy Buenoano ze Spojených států odsoudili za dvě vraždy a jeden pokus o ni k smrti, na svědomí toho má ale více. Prokazatelně zavraždila svého manžela a syna, pokusila se také zabít svého přítele. A další dva partnery, kteří zemřeli za podivných okolností, zabila patrně také. Za své odporné činy skončila na elektrickém křesle! A proč vlastně vraždila? S největší pravděpodobností jen kvůli penězům s životních pojistek.

Judy, vlastním jménem Judias Welty, si prožila otřesné dětství. Její maminka zemřela, když jí byly čtyři roky a o Judy se začal starat otec s macechou, kteří ji bili a nutili k otrocké práci. Často také hladověla. Když jí bylo 14 let, strávila dva měsíce ve vězení za útok na svou rodinu.

V pouhých devatenácti si vzala seržanta americké Air Force Jamese Goodyeara, který si osvojil i jejího nemanželského syna. Jenže James pár měsíců po návratu z Vietnamu náhle zemřel. Vypadalo to jako přirozená smrt. Až když o několik let později zemřel i Judyin přítel Bobby Joe Morris, její syn Michael a málem zahynul i její další přítel John Gentry, začala policie být podezřívavá.

Za zločiny stála právě Judy, které šlo hlavně o peníze z životních pojistek. Mimo vražd spáchala i nějaké žhářské zločiny, opět kvůli penězům z pojistky. Právě nehoda Johna Gentryho ale byla nesmírně podezřelá - vybuchlo s ním totiž jeho auto. Policie později zjistila, že Judy už rok před tím svým přátelům vyprávěla, že John trpí nevyléčitelnou nemocí.

Gentrymu na jeho „nemoc“ dávala vitamínové pilulky, ve kterých byl ale arsenik a formaldehyd. Stejné látky policie našla po exhumaci v tělech předchozích tří mužů z jejího života. Judy putovala před soud a nakonec byla odsouzena za dvě vraždy a jeden pokus o ni - její podíl na Bobbyho smrti se podařilo potvrdit, až když byla odsouzena. Dostala trest smrti a popravena byla na elektrickém křesle v roce 1998, 14 let od odsouzení.