Video placeholde
Ivan Jonák (Michal Novotný)
Ivan Jonák (Michal Novotný)
Ivan Jonák (Michal Novotný)
Ivan Jonák (Michal Novotný)
Ivan Jonák
55
Fotogalerie

Galerie: Jak skutečně vypadali vrazi a policisté ze seriálu Devadesátky?

Devadesátky se staly nejsledovanějším seriálem z produkce České televize za posledních 18 let. Za jejich úspěchem stojí především zobrazení reálných zločinů a postav, které se v devadesátých letech dostaly do veřejného povědomí. Nakolik autenticky se tvůrcům podařilo atmosféru a vzhled vrahů i policistů napodobit, se dozvíte v galerii.

Ivan Jonák, František Mrázek nebo Antonín Běla, to jsou jen některá z notoricky známých jmen, která se objevují v šestidílné sérii České televize Devadesátky. Doba, která přinesla bezprecedentní míru svobody, s sebou nesla nemenší míru zločinnosti a právě výše jmenovaní a mnoho dalších se skrze kriminální kauzy dostali do povědomí široké veřejnosti.

Extravagantní móda, dnes už historická auta, ale i komplikované lokace na Orlické přehradě. Kromě hledání vizuálně podobných herců museli tvůrci seriálu řešit i tyto výzvy. Nakolik se jim podařilo vytvořit věrný obraz kriminálních kauz, které dnes tvoří jednu z tváří doby, na kterou kdekdo vzpomíná s nostalgií, můžete posoudit v naší velké srovnávací galerii.

Video placeholde
Press klub Reflexu a Frekvence 1 - Veronika Bednářová a Andrea Králová) • Frekvence 1