A za všechno se draze platí: 20 minut mazlení vás vyjde na 600 korun. Připlatit si můžete změnu kostýmu, hlazení po vlasech, fackování nebo dlouhé zírání do očí.
Zaměstnanci podniku jsou pouze ženy od 17 do 25 let a nosí pyžama nebo roztomilé kostýmy včetně školních uniforem nebo oblečků z anime.
Zaměstnanci podniku jsou pouze ženy od 17 do 25 let a nosí pyžama nebo roztomilé kostýmy včetně školních uniforem nebo oblečků z anime.
Japonci nedostatek platonického fyzického kontaktu s lidmi vyřešili po svém - založili mazlírny.
Japonci nedostatek platonického fyzického kontaktu s lidmi vyřešili po svém - založili mazlírny.
12
Fotogalerie

Japonský bizár: Mazlírny pro opuštěné muže. Bez sexu a platba podle druhu mazlení

Japonci mají řešení pro každý problém, ať už jde o sebedivnější potíž, která vyžaduje ultimátně bizarní pomoc. Kvůli práci ale i plachosti trpí často problémem navazovat hlubší společenské vztahy - zejména ty s opačným pohlavím. A také mívají neúměrně vysoké nároky. Kvůli tomu netrpí jen nedostatem sexu, který se dá řešit za peníze už od dávnověku, ale i nedostatkem láskyplných fyzických kontaktů. Ale i s tím si přičinliví Japonci poradili a vymysleli mazlírny.

V zemi, která je extrémně orientovaná na kariéru se randění stalo vzácnou záležitostí. A s tím vznikl i problém, že mnoha lidem chybí partner, se kterým by mohli sdílet lože - a to i jen platonicky. Postrádají pohlazení a objetí. Japonci jsou ale vynalézaví. První "mazlící kavárna" se otevřela zákazníkům v roce 2012 v Tokyu. Soineya, jak se podnik jmenuje, sídlí v třetím patře nenápadné budovy.

Na pouhých 55m2 najdete sedm kójí s postelí plnou plyšáků, srdíčkových polštářů, zastíněných lampiček a hraček, které hrají ukolébavky. Zaměstnanci podniku jsou pouze ženy od 17 do 25 let a nosí pyžama nebo roztomilé kostýmy včetně školních uniforem nebo oblečků z anime.

A za všechno se draze platí: 20 minut mazlení vás vyjde na 600 korun, za hodinu už zaplatíte 1700 Kč. Maximální délka "pronájmu" je 10 hodin, které stojí necelých 12000. Připlatit si můžete změnu kostýmu, hlazení po vlasech, fackování nebo dlouhé zírání do očí.

Vše je ale čistě platonické a jakékoliv sexuální náznaky jsou zakázány. Důkazem úspěchu je i fakt, že po Japonsku dalších mazlíren vyrostlo mnohem víc, jedna dokonce i pro dámy, které se chtějí přitulit k sexy chlapíkovi. Nejkratší pronájem je dlouhý dvě hodiny a přijde na 4 000 korun, ten nejdelší čítá celých 48 hodin a vyjde na 60 000!