Kromě kočičího baru v Tokiu najdete i podnik s tučňáky.
V baru Vibe je ideální pořádat dámské rozlučky se svobodou - jak už název napovídá, doslova to tu vibruje. Je plný erotický hraček a vstup je povolen pouze ženám a párům.
Záměrem v tomto případě nebylo nabízet ujetý zážitek, ale uvolněnou atmosféru pro ty, kterým stísněnost chrámu nevyhovuje.
V Japonsku se na opilost nenahlíží příliš pozitivně, a tak se nedá očekávat, že by kočky obtěžovala banda víc než ovíněných zákazníků hospůdky.
Kromě kočičího baru v Tokiu najdete i podnik s tučňáky.
19
Fotogalerie

Japonský bizár: Bary v Tokiu jsou plné sexuálních pomůcek, mnichů i zvířat

Japonsko je pro západní svět v mnohém často nepochopitelné. Ať už to jsou zvláštní sexuální pomůcky, mluvící záchody, japonský Ježíš nebo fanatická obliba cosplaye. Nejinak je tomu i v případě bizarních barů - kavárnu s kočkami najdete i v Česku, ale co teprve tučňáci? Nebo je libo vibrátor a erotickou sochu? A co třeba mniši místo barmanů? Dá se téměř s jistotou říct, že tohle jinde než v zemi zapadajícího slunce nezažijete.

Pokud si chcete užít noční život v Tokiu a vyzkoušet si trošku toho japonského bizáru, můžete zavítat třeba do baru Neko Akanasu, který je vůbec prvním podobným podnikem na světě s kočkami. Reálnými, živými kočkami, které se vám mohou stočit na klíně, když popíjíte drink, nebo se rozvalí na stole hned vedle mísy s nějakou oblíbenou místní pochutinou. V Japonsku se na opilost nenahlíží příliš pozitivně, a tak se nedá očekávat, že by kočky obtěžovala banda víc než ovíněných zákazníků hospůdky.

Kromě kočičího baru v Tokiu najdete i podnik s tučňáky. Nabízí takové to co ostatní hospody - drinky, nealko, pochutiny i teplá jídla. Na stěnách ovšem visí všude obrázky tučňáků a v rohu místnosti je dokonce malý výběh s několika živými tučňáky. Pravidla pro chov divokých zvířat jsou v Japonsku nesmírně přísná a tito vypadají, že je o ně dobře postaráno, přesto je celý tento koncept už dost přes čáru...

Ve čtvrti Shinjuku najdete bar, který se pyšní opravdovou raritou. Ve Vowz, jak se podnik jmenuje, za pípou nepotkáte obyčejného barmana, ale buddhistického mnicha. Kromě drinku vám mohou nabídnout kázání nebo náboženský zpěv. Záměrem v tomto případě nebylo nabízet ujetý zážitek, ale uvolněnou atmosféru pro ty, kterým stísněnost chrámu nevyhovuje. Mniši vám navíc poradí s každodenními problémy, podobně jako barmani v amerických filmech.

Nebylo by to Japonsko, kdyby se aspoň jedna položka našeho seznamu netýkala sexu. V baru Vibe je ideální pořádat dámské rozlučky se svobodou - jak už název napovídá, doslova to tu vibruje. Je plný erotický hraček a vstup je povolen pouze ženám a párům. Už při vstupu, který je vytvarován do podoby pochvy, je každému jasné do čeho jde. Doslova.