Demi neměla nikdy problém s nahotou
Holt se zase jednou ukázalo, že prsa ani pěkný zadek film nezachrání, promiň Demi.
Demi to ale možná nemusí být moc líto - za natáčení dostala zaplaceno 12,5 milionu dolarů (což je dnes více jak čtvrt miliardy korun), a to byl tehdy na herečku rekord.
Holt se zase jednou ukázalo, že prsa ani pěkný zadek film nezachrání, promiň Demi.
Holt se zase jednou ukázalo, že prsa ani pěkný zadek film nezachrání, promiň Demi.
32
Fotogalerie

Ikonické okamžiky filmu: Striptýz Demi Moore, za který získala ocenění za nejhorší film

Už jen synopse tohohle filmu je šílená. Atraktivní kočka přijde o práci u FBI, a aby získala tolik potřebné peníze, začne se vrtět u tyče. Jenže se přitom zaplete do politické korupce. Ano, to je příběh filmu Striptýz s Demi Moore v hlavní roli. Film tak strašný, že se jeho hodnocení pohybuje kolem 40 %. Není asi ani divu, že snímek získal i ocenění Zlatá malina, a to rovnou v šesti kategoriích. Holt se zase jednou ukázalo, že prsa ani pěkný zadek film nezachrání, promiň, Demi.

Demi Moore si ve Striptýzu zahrála Erin, propuštěnou sekretářku z FBI. Její milovanou dceru navíc získal do opatrovnictví násilnický exmanžel, kvůli kterému mimo jiné přišla o práci. Aby sehnala peníze na soud, začne se svlékat v klubu v Miami. Tam se do ní zamiluje vlivný kongresman. Erin zvažuje i plán, že by kongresmana vydírala, aby jí pomohl vrátit dceru do péče. Jenže kongresman má na krku pár vražd. Erin ho nakonec pomocí štěnice ze zločinů usvědčí a získá zpět dceru i práci.

Tenhle film má prostě všechno: FBI, zkorumpovaného politka, násilnického kriminálníka exmanžela, policejní akci v utajení, a hlavně prakticky nahou atraktivní ženu, která se ke všemu svůdně vlní a tancuje. Zní to skoro jako vlhký sen všech filmařů, zvlášť když byla knižní předloha k filmu bestsellerem. Ale příběh i zpracování byly tak ubohé, že žádný kritik, který byl aspoň trošku při smyslech, snímek nehodnotil nijak pozitivně.

To se ostatně ukázalo i v oceněních. Film byl nominován na šest Zlatých malin a pět z nich proměnil, mimo jiné za nejhorší film i nejhorší herečku v hlavní roli. Demi to ale nemusí být moc líto; za natáčení dostala zaplaceno 12,5 milionu dolarů (což je dnes více než čtvrt miliardy korun) a to byl tehdy na herečku rekord.

A samotné natáčení scén jí prý hodně zvedlo sebevědomí. Do klubu bylo najato zhruba dvě stě členů komparzu, kterým nevadil ani poměrně nízký plat. Chtěli totiž vidět, jak se Demi svléká. Během jedné ze scén prý propukli v takové šílenství, že natáčení muselo být přerušeno.