Olympioničky, které se svlékly pro Playboy.

Olympioničky, které se svlékly pro Playboy. Zdroj: Playboy

Playboy
Katarina Wittová v dobách největší slávy
Katarina Wittová na ZOH v Calgary v roce 1988, kde vybojovala zlato
Gabriela Koukalová fotila pro Playboy
Gabriela Koukalová fotila pro Playboy
65
Fotogalerie

Chybí vám olympiáda? Podívejte se na sexy sportovkyně, které se svlékly pro Playboy. Jsou mezi nimi i Češky

Světová pandemie koronaviru tvrdě zasáhla sportovní svět a změnila ho k nepoznání. Například Olympijské hry v Tokiu se z původního data konání v červenci a srpnu roku 2020, přesunuly do letošního léta. Ani toto datum ale zatím nevypadá jako příliš reálné.

Z pořádání OH nejsou nadšení ani v samotném Tokiu. Hrozí totiž, že by se olympiáda namísto sportovního svátku a oslav mezinárodní soudržnosti mohla stát akcí, na níž dojde k významnému rozšíření viru.

Po nevydařeném roce 2020 jsou pro fanoušky, i sportovce samotné, podobné zprávy zdrcující. Již téměř rok nám všem pandemie komplikuje život a ničí jeden segment za druhým. Sport bohužel nevyjímaje. 

Patrně ještě potrvá, než se všichni opět sejdeme u obrazovek, v ulicích nebo přímo na diváckých tribunách a budeme sledovat dokonalou monstrózní zahajovací show, stovky nadšených sportovců a krásných sportovkyň ze všech koutů světa, kteří budou bojovat o vysněnou medaili a svou vlastní chvilku světové slávy.

Prohlédněte si alespoň fotogalerii sexy olympioniček a dalších sportovkyň, které na profesní vrchol dosáhly ještě před pandemií koronaviru. A dokonce se nebály svá vysportovaná těla odhalit pro kultovní pánský magazín Playboy. To bylo totiž v době, kdy byl náš svět ještě v pořádku.