Sophia Loren dělala Marcellovi striptýz ve filmu Včera, dnes a zítra.

Sophia Loren dělala Marcellovi striptýz ve filmu Včera, dnes a zítra. Zdroj: Profimedia.cz

Po Marcellově boku si zahrálo mnoho okouzlujících hereček a některé mu podlehly i v reálu.
Marcello Mastroianni byl velmi sympatický a oblíbený herec.
Marcello Mastroianni miloval ženy a ony jeho.
Po Marcellově boku si zahrálo mnoho okouzlujících hereček a některé mu podlehly i v reálu.
Po Marcellově boku si zahrálo mnoho okouzlujících hereček a některé mu podlehly i v reálu.
40
Fotogalerie

Marcello Mastroianni si užíval ve filmu i skutečnosti: Slavná striptýzová scéna Sophie Loren a další krásky

Marcello Mastroianni. Herec, kterého diváci a divačky milovali nejenom na filmovém plátně, ale také v reálu. Pro ženy se stal neodolatelným idolem. Kromě erotických scén ve filmech s těmi nejkrásnějšími kolegyněmi si Marcello užíval i na živo. O dámy zkrátka neměl nouzi. A jeho manželka, se kterou byl ženatý celý život, na všechno dohlížela.

Život malého Marcella Mastroianniho začal v horské italské vesničce Fontana Liri 28. září 1924. V průběhu 2. světové války se zapojil do protifašistického odboje, byl Němci chycen a zavřen do pracovního tábora kdesi na severu Německa. Odtud se mu ale podařilo utéct a po zbytek války se ukrýval v Benátkách. Po válce však přišel jeho čas. Stala se z něho obrovská filmová hvězda a idol. V 50. letech už ho znala celá Evropa.

Sympatický herec se oženil ještě v dobách, kdy nebyl slavný. V roce 1950 si vzal herečku Floru Carabellu, se kterou byl ženatý až do své smrti. I přes to, že měl poměr s mnoha dalšími ženami a dokonce i nemanželské dítě s francouzskou hereckou kolegyní Catherine Deneuve. K dítěti se jako otec přihlásil, byl za Catherine v porodnici a platil alimenty. Dcera Chiara dodnes nosí jeho příjmení. Jak už to tak ale bývá, milovník žen začal ze vztahu nakonec couvat a s Catherine ukončil vztah. Jeho právoplatná manželka Flora o všem moc dobře věděla. Catherine však byla do Marcella velmi zamilovaná, a i přes tento hořký konec, mu v čase jeho smrti byla oporou. Když v roce 1996 umíral na rakovinu slinivky, byla s ním i s jejich dcerou u smrtelné postele.

Na filmovém plátně podlehlo Mastroiannimu mnoho jeho hereckých kolegyň. Slavná je například scéna, kdy mu ve filmu Včera, dnes a zítra dělala striptýz krásná Sopfia Loren. Ta však byla pouze jeho kamarádkou a v reálu jejich vztah nepřerostl v nic víc. Užíval si ale například s Faye Dunaway, se kterou randil tři roky, s první bond girl Ursulou Andress, Claudií Cardinal, Lauren Hutton a mnoho dalšími.