Rodinná idylka Diega Maradony? Kdeže. Svoji manželku leta podváděl. A ona mu to vrátila.

Rodinná idylka Diega Maradony? Kdeže. Svoji manželku leta podváděl. A ona mu to vrátila. Zdroj: Profimedia.cz

Svatba Claudie a Maradony proběhla na fotbalovém stadioně. Fotbalistu vyšla na dva miliony dolarů.
Maradona s dcerou a hercem Colinem Farrellem.
V roce 2003 se Claudia a Diego nechali rozvést.
Diego Maradona se svojí manželkou a dcerami.
Diego Maradona s manželkou Claudií.
19
Fotogalerie

Žena, která udělala z Maradony paroháče: Manželka Claudia svému záletnému muži také s chutí zahýbala

Život slavného fotbalisty Diega Maradony byl jedna velká divočina. Neuvěřitelný fotbalový talent v pozdějším věku vystřídaly skandály, milenky, kokain, odhalování nemanželských dětí nebo pohyb mezi zločineckými klany. Toho všeho byla součástí žena, kterou si Maradona jako jedinou za svůj život, po dlouhém předchozím vztahu, vzal. Claudia Villafañe se rozhodla manželovi jeho zálety vrátit. V posteli s jiným mužem ji načapal Maradonův otec.

Diega Maradonu si Claudia Villafañe vzala až v roce 1989 poté, co mu porodila dvě dcery Dalmu a Gianninu. Předtím byla jeho dlouholetou oficiální přítelkyní. Diego však nebyl zrovna nejvěrnějším partnerem. Rád si užíval života, svých peněz a krásných žen. Z jeho úletů se narodilo několik nemanželských dětí. Claudia však nezůstávala pozadu. Zatímco Diego laškoval s modelkami, ona sama mu nasadila parohy.

A neobešlo se to bez rodinného dramatu. Ještě než měla Claudia dcery Dalmu a Gianninu, načapal ji Maradonův otec v posteli s jiným mužem. A to přímo s argentinským hercem Jorgem Taianou. Tento zážitek si Maradona senior nechával pro sebe, aby nezesměšnil svého syna, nicméně před svojí smrtí šel s pravdou ven.

I přes všechny zálety do toho ale Claudia s Diegem nakonec praštili. Svatbu měli v roce 1989 na fotbalovém stadiónu Luna Park v Buenos Aires a zúčastnilo se jí 1 500 lidí. Slavného fotbalistu tato veselice stála dva milióny dolarů. Manželství však v roce 2003 skončilo. Claudia i Diego pak roky udržovali přátelské vztahy.