Video placeholde
Fotky ze seriálu Zaklínač
Fotky ze seriálu Zaklínač
Fotky ze seriálu Zaklínač
Fotky ze seriálu Zaklínač
Fotky ze seriálu Zaklínač
17
Fotogalerie

Cesta k sexuálním orgiím vede přes hromadu mrtvol. Seriál Zaklínač ukázal nadupaný trailer

Ve streamovací službě Netflix nejsou žádní troškaři, a tak když slibovali plnohodnotný trailer z chystaného seriálu Zaklínač, čekala fanoušky opravdová nálož nových záběrů. Nejnovější ukázka totiž během dvou a půl minuty odhalí vše, co si fandové přáli. Ukázku šermířského umění hlavního hrdiny, zabíjení monster i náznak sexuálních scén, o které nebyla v Zaklínačovi nikdy nouze. Podívejte se na video v úvodu článku.

Seriál Zaklínač se na obrazovky našich monitorů dostane 20. prosince. V ten den uvolní Netflix všech 8 epizod a letošní Vánoce tak přímo vybízejí k tomu, aby to člověk zkoukl pěkně na jeden zátah. S blížícím se datem premiéry toho navíc tvůrci uvolňují víc a víc a fanoušci jsou čím dál spokojenější. Vypadá to, že tahle adaptace dopadne dobře.

První dobrou zprávou byla slova Vladimíra Furdíka, slovenského kaskadéra, choreografa a Nočního krále ze Hry o trůny. Ten v rozhovoru pro reflex.cz řekl, že představitel zaklínače Geralta Henry Cavill je nejlepším šermířem, jakého kdy mezi herci poznal. Později se objevily první dobré teasery, které potvrzovaly, že se Netflix vydává správným směrem, a nedávno se prý autor knižní předlohy Andrzej Sapkowski rozplakal dojetím, když viděl některé scény ze seriálu.

Posledním potvrzením, že tohle fantasy snad nebude průšvih, je i nadupaný trailer, který Netflix včera zveřejnil. Geralt v něm likviduje lidi i monstra jako na běžícím páse, vizuální efekty jsou na televizní podmínky ucházející a kostýmy víceméně uspokojují představy většiny fanoušků. Největší pozornost a následné komentáře ale vyprovokovaly dvě nenápadné scény. Jednou je Geralt sedící v kádi s vodou, která odkazuje na jeden pikantní moment ze třetího dílu herní série, kdy byl do sexuálních hrátek zatažen vycpaný jednorožec, a druhá naznačuje hromadné orgie. Pořádně jasno bude ale až 20. prosince.