Video placeholde
Erika Stárková jako Dáša v seriálu Most!
Erika Stárková jako Dáša v seriálu Most!
Erika Stárková jako Dáša v seriálu Most!
Erika Stárková jako Dáša v seriálu Most!
Michal Isteník jako impotentní hostinský Eda.
20
Fotogalerie

Jak dopadne Most!? Část se odehraje v Indii a možná přijde i Wabi Daněk, říká představitelka Dáši

Dnešní, závěrečnou epizodu seriálu Most! bude ČT vysílat až od tři čtvrtě na deset, což je zvláštní, protože na dětských mobilech frčí Most! klidně i ráno před osmou, než poprvé zazvoní. Vůbec to ale neznamená, že Most! v posledním díle přitvrdí. Naopak, ještě víc se posune do žánru velké romance, jejíž oblouk završí nutná katarze.

Osmý díl seriálu Most! pro Reflex představuje herečka Erika Stárková; její portrét si přečtete v tištěném Reflexu 7. března. Erika zpívá, hlídá děti, dělá skvělé divadlo. Před Mostem! se mihla v různých seriálech, mimo jiné v Četnických humoreskách, 15 let strávila v Brně, kde vystudovala JAMU a hrála v tamním Národním a pak hlavně v Ha Divadle. V pražském Divadle pod Palmovkou ji teď můžete vídat v události sezóny, v Žítkovských bohyních podle románu Kateřiny Tučkové.

Má i pankáčský repertoár: Pod Palmovkou hraje v leporelu o devadesátkách podle Beverly Hills 90210 Pusťte Donnu k maturitě! a taky hostuje v pražském Divadle Letí v inscenaci Small Town Boy. Tam ji můžete vidět i tento týden, ve čtvrtek 28. února. Přesto jsme se bavily hlavně o tom, jak to dneska večer dopadne.