List Jaromíra Soukupa - ilustrační koláž

List Jaromíra Soukupa - ilustrační koláž Zdroj: TMBK

Jaromír Soukup získal 1300 podpisů Jaromíra Soukupa. Takže může kandidovat na Jaromíra Soukupa

Vicemistr Evropy v moderování, zadlužený mediální magnát, bývalý boxer a nově i vůdce hnutí LIST (Legální Institut Sounáležitosti Tohlejeprostějaromírasoukupa), Jaromír Soukup, slaví další ze svých milníků Jaromíra Soukupa.

Zaměstnanci Jaromíra Soukupa díky důkladné, a hlavně naléhavé stánkové kampani, kdy objížděli velká města se stánkem Jaromíra Soukupa a sbírali podpisy, konečně uspěli. Po plošné kampani, která Jaromíra Soukupa stála deset milionů, získali 1300 podpisů od svých příbuzných a kamarádů.

„Je to velká událost nejen pro Jaromíra Soukupa, ale hlavně pro celou Českou republiku,“ prohlásil Jaromír Soukup ve svém pořadu Intimnosti Jaromíra Soukupa, kde půl hodiny na kameru masturbuje, což je metafora Jaromíra Soukupa.

Jaromír Soukup měl pravdu. Ne tedy s tím, že je to velká událost pro Českou republiku. To ne. Je to ale velká událost pro Jaromíra Soukupa, neboť díky získaným podpisům od zaměstnanců a jejich příbuzných může kandidovat na Jaromíra Soukupa.

„Je to tak. Pokud chcete mít hnutí, musíte získat minimálně 1000 podpisů. No a pak Soukup sehnal dokonce 1300 podpisů, takže nejenže má hnutí Jaromíra Soukupa, ale s klidem může kandidovat na Jaromíra Soukupa,“ vysvětloval Jaroslav Útulný, politolog, jenž situaci kolem Jaromíra Soukupa dlouhodobě sleduje.

Co přesně znamená kandidatura Jaromíra Soukupa na Jaromíra Soukupa, však nebyl schopen pan Útulný prozradit. On to neví nikdo – včetně Jaromíra Soukupa. Hlavně že bude kandidovat.

Pokud Jaromír Soukup ve volbách na Jaromíra Soukupa zvítězí, dušuje se, že jeho televize zůstane i nadále jediné objektivní médium, pokud tedy nepočítáme youtubový kanál Tomia Okamury, samozřejmě.

Počasí Jaromíra Soukupa

„Jestli budu zvolen Jaromírem Soukupem, prohlašuji, že televize Barrandov bude i nadále zastávat objektivitu a vyrovnanost. I nadále bude Tomio Okamura zván šestkrát týdně do diskusních pořadů, protože to je znak objektivity. Jelikož však budu mít politickou funkci, budu zvát do svých pořadů i sám sebe. Stane se tak, že budu nejen moderátorem, ale i hostem. Jsem vizionář a nebál bych se říci, že jsem největší žijící Čech,“ prohlásil Jaromír Soukup v pořadu Počasí Jaromíra Soukupa, kde jako v jediném meteorologickém pořadu počasí nepředpovídá, nýbrž ho určuje.

Těžko říci, zda Jaromíru Soukupovi případná politická výhra nestoupne do hlavy, nicméně to vypadá, že on sám hodlá zůstat nohama na zemi. Ostatně i nyní stojí nohama na zemi.

Jak se bude žít v České republice, pokud bude Jaromír Soukup zvolen Jaromírem Soukupem, to neví nikdo. Mnozí ale věří, že případné zvolení Jaromíra Soukupa Jaromírem Soukupem by nemělo mít nějaký velký dopad na běžný chod republiky. Přece jenom je to jen čestná funkce bez pravomocí.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Zatímco se smějete tomu, že Jaromír Soukup sbíral podpisy Jaromírů Soukupů, můžete si přečíst článek o tom, proč založil své hnutí List a kolik s ním urve procent.