Šéf SPD Tomio Okamura ve Sněmovně

Šéf SPD Tomio Okamura ve Sněmovně Zdroj: Blesk:Jakub Poláček

Členové SPD nikdy do predátorských časopisů nepsali. Stěží se umí podepsat, chlubí se Okamura

Poté co mediálním prostorem proběhly informace o tom, že kandidát na ministra pro vědu a výzkum Tuleja přispíval do predátorských časopisů, načež se k tomu samému přiznala i Danuše Nerudová, začala rezonovat otázka „Kdo další?“.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

Přispívání do predátorských časopisů se stalo jakýmsi strašákem a je bráno na úrovni falešných vysokoškolských titulů. Je tedy logické, že politické strany se od predátorských časopisů chtějí distancovat a vysvětlit veřejnosti, že jejich členové nic takového nedělají.

„Nikdo z hnutí ANO do žádného predátorského časopisu nepíše. Nemají na to čas ani chuť. Všichni povinně píšou do časopisu „Můj čas na řepku“, což je týdeník koncernu Agrofert, který veřejnost obeznamuje nejen s výtečnými produkty koncernu, ale rovněž čtenářům přibližuje osobnosti hnutí ANO, tedy konkrétně mě,“ prohlásil Andrej Babiš, který ve zmíněném časopisu píše pravidelnou rubriku s názvem „Já, Andrej“, ve které mapuje své úspěchy z poslední doby a nechává čtenáře nahlédnout pod pokličku svého spořádaného života vlídného a usměvavého chlapíka.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat