Video placeholde

Babišovi se povídání s kohoutem nevyplatilo, chytil od něho ptačí chřipku. Kohout šel rovnou do párků

Předseda hnutí ANO Andrej Babiš zveřejnil video, kde si povídá s kohoutem. Jeho jediným opravdovým přítelem. „Kohout se jmenuje Silver a je to stínový ministr zemědělství za ANO,“ představil Andrej Babiš budoucího ministra zemědělství, který podle zdrojů z ANO pravidelně poráží na stranických sjezdech Alenu Schillerovou v šachách.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

„Silver nemá rád ukrajinské obilí, protože říká, že je kontaminované, na rozdíl od Fialy, Výborného a celé té party, která ničí naši zemi,“ dodal Andrej Babiš na adresu stínového ministra zemědělství Silvera.

Babiš se stínovým ministrem kohoutem Silverem nenechali na ukrajinském obilí nit suchou a navzájem si notovali. Vzájemná chemie mezi nimi fungovala. Bylo poznat, že jsou opravdoví přátelé. Dokonce si spolu zahráli karty a povídali si o ženách.

Video mělo veliký úspěch nejen mezi voliči a obdivovateli Andreje Babiše, ale i na porno stránkách, kde figurovalo pod názvem „Old man plays with his cock“ a kde se dostalo do top desítky nejpřehrávanějších videí.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat