Slovenské volby: Šéf Směr-SD Robert Fico (1.10.2023)

Slovenské volby: Šéf Směr-SD Robert Fico (1.10.2023) Zdroj: Reuters

Slovenské volby: Šéf Směr-SD Robert Fico (1.10.2023)
Slovenské volby: Šéf Směr-SD Robert Fico (1.10.2023)
Slovenské volby: Šéf Směr-SD Robert Fico (1.10.2023)
Robert Fico
Slovenský premiér Robert Fico na tiskové konferenci s Petrem Fialou (ODS) (24.11.2023)
10
Fotogalerie

Paranoidní Fico se zabarikádoval ve své kanceláři. Povolali mě do bojů na Ukrajině, nikam nejdu, vzkázal

Slovenský premiér Robert Fico tak dlouho hrál na ruskou strunu, až sám uvěřil tomu, co říká, a ze strachu, že by padl na Ukrajině, se zabarikádoval ve své kanceláři, kterou odmítá opustit.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

„Francouzský prezident Macron začíná zbrojit a chce mě zatáhnout do války. Dokonce to zašlo tak daleko, že mě povolal na Ukrajinu. I kdyby mě to mělo stát moje premiérské křeslo, za mojí vlády žádného slovenského premiéra na Ukrajinu nepošlu,“ vzkázal přes zatarasené dveře své kanceláře Robert Fico.

Zatímco část slovenské populace v čele s prezidentkou Čaputovou navrhuje, aby byl Fico zanechán zabarikádovaný ve své kanceláři na věky věků, protože to je tak pro Slovensko lepší, a prezidentka navrhuje, aby mu bylo dvakrát denně jídlo podsunuto pod dveřmi, které by pro klid Slovenska měly být zabarikádovány i z venku pro případ, že by si to Fico rozmyslel a z kanceláře vyšel, vládní politici se nehodlají se zlovůlí Macrona jen tak smířit.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat