Ilustrační koláž

Ilustrační koláž Zdroj: Archív

Stíhačky F-35 dostanou Ukrajinci a naši lidé budou létat na rogalech, stěžují si čeští vlastenci

Ministryně obrany Jana Černochová stvrdila svým podpisem memorandum na nákup 24 stíhaček F-35 za 150 miliard korun, čímž opět zasela semínko podezření mezi české vlastence, že se jedná o další zvýhodňování Ukrajinců na úkor našich lidí.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

„Oni sice tvrdí, že to je pro armádu, ale já jim to nevěřím. Stíhačky dostanou zase Ukrajinci. Jako vždycky. Mají samé výhody. Mají zadarmo metro, zadarmo zoo a zadarmo hrací automaty. Teď dostanou zadarmo stíhačku. Kde mám já svoji stíhačku?“ rozčiloval se Antonín Zlámal, který celý život pracuje jako skladník, bydlí v pronajatém bytě a od státu neviděl za celý život ani jednu stíhačku.

„Jako by nestačilo, že Ukrajinci mají lepší auta než naši lidé. Žijí si v luxusu a teď jim ještě vláda koupila stíhačky. Já se ptám: co my? Co naše nebohé samoživitelky? Na ně vláda zase kašle,“ odplivl si pan Zlámal.

Do podepsání memoranda podle průzkumu nebyl mezi samoživitelkami o stíhací letouny F-35 příliš zájem, což se však po jeho podepsání změnilo.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat