Ilustrační kresba

Ilustrační kresba Zdroj: Marek Douša

Za to, že jste nedodrželi své novoroční předsevzetí, může Fiala, tvrdí Babiš. Okamura to hází na imigranty

První polovina ledna přináší tradiční každoroční otázku, a tedy, kdo může za to, že jste nedodrželi své novoroční předsevzetí.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

Zažil to snad každý. Ke konci roku si člověk řekne, že začíná být celkem vyvepřený a že je potřeba hubnout. Naplánuje si, že od Nového roku bude držet dietu a bude pravidelně cvičit. Zpravidla tyto plány končí už kolem pátého ledna, kdy se člověk po celém dnu ležení na gauči přežere bůčkem a potom lamentuje nad osudem. V takovém případě neúspěchu vlastní vůle je potřeba najít viníka. Kdo za to může?

Viník vašeho neúspěchu není očividný a každý odborník vám řekne něco jiného.

„Za to, že jste nedodrželi své novoroční předsevzetí, může Fiala,“ tvrdí například odborník na vymýšlení problémů a jejich následné svalování na vládu Andrej Babiš.

„Chtěli jste přestat kouřit, ale nepřestali? Viníkem je Fialova vláda. To oni vás dohnali k tomu, že jste nepřestali kouřit. Kdybychom vládli my, už dávno byste nekouřili,“ je si vědom Babiš.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat