Tři oříšky pro Popelku

Tři oříšky pro Popelku Zdroj: Karel Kopáč, profimedia, archiv

Tři oříšky pro Popelku
1973: Pravá Popelka Libuška Šafránková.
Tři oříšky pro Popelku
Tři oříšky pro Popelku
Během natáčení se všichni odbourávali smíchem.
12
Fotogalerie

Za poslední týden se skokově zvýšil počet osob předávkovaných Pelíšky a Třemi oříšky pro Popelku

V těchto dnech se začínají plnit čekárny pohotovostí napříč celou republikou zbídačenými lidmi, které trápí akutní předávkování Pelíšky nebo Třemi oříšky pro Popelku. „Proletáři všech zemí, vyližte si prdel,“ nese se čekárnou jedné pražské pohotovosti, která je v těchto dnech doslova narvaná pacienty. Ti čekají i několik hodin na vyšetření.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

„Kolem Vánoc míváme vždycky nával. Lidé situaci podcení, myslí si, že se jim nemůže nic stát, a potom to takhle dopadá,“ kroutí hlavou lékař Roman Malý, který má letošní svátky službu na pohotovosti.

„Víš co, Sašo? Jdi do prdele,“ vysvětlovala paní Hana, která na vyšetření v přeplněné čekárně na pohotovosti čeká už dvě hodiny.

„Manželka se dívala na Pelíšky předevčírem odpoledne i večer a potom dvakrát za sebou včera ráno. Odpoledne už začala trousit hlášky z Pelíšků a v noci se její stav zhoršil. Celou noc nespala a vylítla jí teplota. Tak jsem ji ráno raději odvezl na pohotovost,“ prozradil manžel paní Hany.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat