Andrej Babiš při focení na obálku své knihy Sdílejte, než to zakážou!

Andrej Babiš při focení na obálku své knihy Sdílejte, než to zakážou! Zdroj: Facebook @AndrejBabis

Pandora Papers
Kauza Pandora Papers: Andrej Babiš tvrdí, že žádné offshory nemá
Kauza Pandora Papers: Andrej Babiš tvrdí, že žádné offshory nemá
Kauza Pandora Papers: Andrej Babiš tvrdí, že žádné offshory nemá
Kauza Pandora Papers: Andrej Babiš tvrdí, že žádné offshory nemá
8
Fotogalerie

Spiknutí světových médií: BBC a The Guardian chtějí, aby v Čechách vládli Piráti

Jelikož už Kalousek není politicky činný, musel hořící pochodeň kampaní proti Andreji Babišovi převzít někdo jiný.

Tím jiným nebyl nikdo menší než světová média v čele s BBC a The Guradian. To byla jedna z mnoha médií, která zveřejnila kauzu Pandora Papers, kde odhalují světové osobnosti, které svůj majetek spojili s firmami v daňových rájích. Vedle například ruského prezidenta Putina nebo bývalého britského premiéra Tony Blaira zde figuruje i český premiér Andrej Babiš.

Ten měl podle zjištění převést téměř 400 milionů korun přes firmu na Panenských ostrovech. Z těchto peněz si měl koupit nemovitosti ve Francii včetně zámku.

„Je to samozřejmě kampaň a spiknutí, která nemá obdoby. Oni se mě bojí, že jsem demokrat, a proto se mě snaží odstranit a dosadit do vedení země Piráty, kteří lidem seberou chalupy a ubytují v nich imigranty. Ví to každý, že to tak je, ale oni si nedají pokoj,“ spílal premiér Andrej Babiš úplatným a prospěchářským světovým médiím BBC, The Guardian a dalším.

Jeho slova potvrzují redaktoři BBC.

„Je to tak. Před pár týdny jsme měli v redakci poradu, kde jsme dlouze rozebírali situaci v České republice a jak udělat, aby zde vládli Piráti, protože o to hlavně usilujeme. Aby v České republice vládli Piráti a ti mohli sdílet auta, chalupy a koloběžky s imigranty. Jediná šance, jak toho dosáhnout, bylo najít na premiéra Andreje Babiše nějakou špínu. Nakonec jsme společně s několika dalšími světovými médii, jejichž cílem je rovněž poškodit Andreje Babiše, zosnovali plán. Uměle jsme vytvořili „kauzu“ Pandora Papers, kde jsme si vymysleli neexistující firmu napojenou na českého premiéra a rovněž několik nemovitostí ve Francii. Stačilo jenom na oko přidat pár cifer a jako kouřovou clonu do toho zahrnout ještě několik slavných lidí z celého světa, aby to nebylo tak okaté. Museli jsme se tvářit, že nám primárně nejde o Babiše a o to dostat v Čechách Piráty do vlády. Bohužel jsme museli do kauzy zatáhnout například ruského prezidenta Putina nebo bývalého britského premiéra Tony Blaira. Když se kácí les, létají třísky, jak se říká,“ tvrdí Mark Bleckwood, zástupce šéfredaktora zahraniční redakce BBC. Jeho slova potvrdili i další novináři.

„My v redakci už dlouho přemýšlíme, jak poškodit Andreje Babiše a dostat v České republice k moci Piráty. V podstatě neděláme nic jiného, než že připravujeme veliký komplot. Teď před volbami byla nejlepší doba jít s tím ven. Vytvořili jsme s ostatními světovými médii syndikát s názvem „Je třeba zničit Babiše,“ a od toho se odvíjí veškerá naše činnost. Tuto kauzu jsme připravovali opravdu dlouho a jsem rád, že nyní sklízíme ovoce. Andrej Babiš musí být v České republice nahrazen Piráty, abychom uspokojili boha Peruna a díky tomu byla dobrá sklizeň pšenice. Jinak to nešlo,“ tvrdí Joshua Nash, šéfredaktor The Guardian.

Jak je vidno, tato kampaň proti Andreji Babišovi je vedena celosvětově a koordinovaně, nicméně i tak je téměř jisté, že Andreje Babiše nijak neohrozí.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale například, že Babiš vyvádí peníze do karibiku.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>