Zeman jako transka

Zeman jako transka Zdroj: TMBK

Miloš Zeman je nám bytostně odporný, zní svorně ze všech stran

Prezident Miloš Zeman, kterému se přezdívá Tatíček sjednotitel, v pořadu na CNN Prima řekl, že jsou mu transgender lidé bytostně odporní, což zvedlo vlnu odporu nejen u transgender lidí.

Po tragédii s tornádem na jihu Moravy lidé netrpělivě čekali, až pana prezidenta jeho tým ošetřovatelů a oživovatelů za pomoci rituálu, kdy je potřeba obětovat kozla, přivede k životu, napudrují ho odstínem „člověk“, aby nevypadal, že už nežije, ale že to ještě pár minut dá, naperou do něho několik dávek povzbuzovadel a vyšlou ho do televize, kde promluví k národu.

To se taky stalo, a jak už je u pana prezidenta zvykem, bylo z toho opět pozdvižení.

Bezprostředně po jeho výroku ohledně transgender lidí byl pan prezident odvezen ze studia zpět na přístroje do své hradní krypty, avšak jeho výrok na rozdíl od něj samotného žil dál.

„Pan prezident jako člověk má právo na svůj názor, ale nemyslím si, že jako hlava státu má takový názor ventilovat. Nicméně abych se k tématu vyjádřil i já, tak pro mě je bytostně odporný pan prezident. Nejen svými činy, ale hlavně svým vzhledem. Pominu-li majestátní hudradlo složené z několika brad, pan prezident prostě objektivně vypadá, že je již po smrti a pustila se do něho hniloba, “ myslí si Jan Hloušek, transgender muž, který pracuje jako psycholog a pomáhá dalším transgender lidem.

„Ačkoliv nejsem transgender, tak i za sebe můžu říci, že je mi pan prezident bytostně odporný. Už jen z televize z něho cítím takový ten stařecký pach zaschlé moči a pitralonu a zkažený dech nasáklý alkoholem. Opravdu když ho vidím, tak se mi dělá fyzicky špatně, “ okomentoval existenci pana prezidenta vizážista Emil Krátký.

Pana prezidenta bytostně odporným neshledávají však pouze transgender lidé nebo odborníci na vzhled. I běžní občané tvrdí, že jim pan prezident zvedá kufr. Ne však jen kvůli vzhledu, ale také kvůli činům a kvůli tomu, co říká.

Vedle toho, že pan prezident přijde řadě lidem bytostně odporný, tu máme i názory, které souvisí s jeho dalším výrokem ohledně transgender lidí, a tedy že se změnou pohlaví dopouštějí trestného činu sebepoškozování. Sebepoškozování sice není trestný čin, nicméně se tohoto tvrzení chytlo několik odborníků, kteří tvrdí, že v tom případě je přečinem sebepoškozování vinen i pan prezident, neboť soustavně poškozuje své zdraví pitím alkoholu a kouřením cigaret.

Na nějakou reakci ze strany pana prezidenta ohledně toho, že přijde lidem odporný a že se sebepoškozuje, si však budeme muset počkat až na jeho další exhumaci z hradní krypty.

Video placeholde
Zeman promluvil o tornádu na Hodonínsku. Připomněl ničivé povodně, s pomocí posílá dceru Kateřinu • CNN Prima NEWS

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale například je, že si Miloš Zeman nevidí do huby.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>