Pustošila Moravu dvě tornáda?

Pustošila Moravu dvě tornáda? Zdroj: FB: Počasí online Morava/FB: Ockotv

Kdo se nebojí do se nebojí výšek, maká ve štítech
Zlínští hasiči se vrhli na poničené krovy v Mikulčicích.
Kdo má ruce a nohy, pomáhá
Znavená děvčata pomáhající příbuzným v Moravské Nové Vsi
Armáda ČR má 175 vojáků nasazených v obci Hrušky a stovky dalších v pohotovosti, kam je povolá krizový štáb.
58
Fotogalerie

Ničivé tornádo na Moravě uniklo z laboratoře ve Wu-chanu, shodují se odborníci z internetu

Ničivé tornádo, které minulý týden řádilo na jihu Moravy, kde srovnalo se zemí bezpočet staveb a stálo život několik lidí, bylo podle některých odborníků na sociálních sítích uměle vytvořeno v laboratoři v čínském Wu-chanu.

„Tady v České republice nikdy tornádo nebylo. Nejsou k tomu podmínky. Je proto naprosto jasné, že ničivé tornádo na jihu Moravy bylo uměle vytvořené. Všichni, kdo svět trochu známe a umíme si dát tři a tři dohromady, tak víme, odkud tornádo vane. Samozřejmě, že vláda už má několik let přístroj na výrobu počasí. O tom není pochyb. Já osobně si nemyslím, že se přístroj na počasí porouchal, jak se domnívají někteří mí kolegové z facebookové skupiny „Na nás si nepřijdete“. Podle mých zjištění se jedná o řízené tornádo, které mělo lidi postrašit, aby se nechali naočkovat, “ tuší pan Antonín, který prodává zeleninu na farmářských trzích a má fištróna, takže vidí dál než běžná ovečka ze stáda.

Vedle nepodložených tvrzení, že za tornádo může vláda, která vlastní stroj na řízení počasí, se začínají objevovat teorie, že tornádo uniklo z laboratoře ve Wu-chanu.

„Hezky to do sebe zapadá. Z Wu-chanu nejdřív unikl do světa covid. Byl to samozřejmě řízený únik pod taktovkou světových elit, který měl za cíl udělat z lidí ovce prostřednictvím očkování. Když zjistili, že těch oveček, co se nechají naočkovat a tím pádem je můžou ovládat, zase není tolik, zkoušejí i jiné cesty. Únik tornáda z laboratoře je velmi pravděpodobný. Bůh ví, na čem ještě ty rákosníci v laboratořích pracují. Tornádo na Moravě je jenom taková vlaštovka a předzvěst toho, co bude následovat. Oni zkouší, co jim sežereme a kam daleko až můžou zajít. Spolu s několika odborníky se shodujeme, že do pár měsíců unikne z laboratoře výbuch sopky. Pravděpodobné je rovněž ničivé tsunami na Lipně. Proto budeme usilovat o to, aby se Lipno preventivně vypustilo, “ je přesvědčen o spiknutí pan Václav, který je aktuálně nezaměstnaný, takže má spoustu času na to, aby na internetu zjišťoval informace, varoval spoluobčany, bděl a nebyl ovce.

Podle dosavadních zpráv nebyl únik tornáda z žádné laboratoře ověřen a není ani žádná snaha odpovědných orgánů k zjištění pravdy.

„Já samozřejmě rád vyslechnu a podpořím všechny občany naší republiky. Hlavně teď před volbami, ale nemůžete po mně chtít, abych volal do Číny, jestli jim tam náhodou neuniklo tornádo z laboratoře. To už by bylo i na mě moc,“ vymlouval se premiér Andrej Babiš, proč nechce událost řádně prošetřit.

„A že má vláda nějaký stroj na počasí, to je rovněž nesmysl. A nyní mě prosím omluvte. Sice jste se chtěli zeptat na můj střet zájmů, ale blíží se bouřka, tak to tu raději rozpustíme,“ ukončil Andrej Babiš tiskovou konferenci venku před Čapím hnízdem, následně zmáčkl čudlík na řečnickém pultíku a v tu ránu se jasná obloha zatáhla a začal přívalový déšť.

Video placeholde
Silné bouře pustošily obce na jihu Moravy, objevilo se i tornádo • Twitter @Matesaaaci

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale například je, že tornádo zdevastovalo několik vesnic.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>