Lubomír Volný a Marián Bojko (SPD)

Lubomír Volný a Marián Bojko (SPD) Zdroj: ČTK

Internet si dělá legraci z poslance Volného
Internet si dělá legraci z poslance Volného
Internet si dělá legraci z poslance Volného
Internet si dělá legraci z poslance Volného
Internet si dělá legraci z poslance Volného
10
Fotogalerie

Kolem poslance Volného a Bojka bude postaven v Poslanecké sněmovně plot s ostnatým drátem. Plot budou hlídat psi

Poslanec Lubomír Volný, který nemá peníze na normální předvolební kampaň, tak se snaží urvat body i voliče tím, že nenosí roušky, popírá covid a šíří konspirační teorie, protože to je zadarmo a pár kreténů, co mu to ve volbách hodí, mu to vždycky přihraje, je trnem v oku všem poslancům v Poslanecké sněmovně. 

Důvod, proč není spolu s poslancem Bojkem ve sněmovně oblíben a ostatní poslanci jim oběma kradou svačiny a o přestávkách venku na hřišti dělají slipové zářezy, je ten, že ti dva nenosí respirátor. Byť vyhlášené protiepidemické opatření, a to včetně povinných respirátorů uvnitř, platí pro všechny, tak na poslance Volného a Bojka jsou nějaká vládní nařízení krátká.  

„Jasně, že jsme přemýšleli, jak se těch dvou retardů zbavit, případně jak je přinutit, aby nosili respirátory, ale jsme na ně krátcí. Jako poslanci mající poslaneckou imunitu jsou v podstatě nedotknutelní a můžou si dělat, co chtějí. My s nimi nic nezmůžeme. Zákon nepočítal s tím, že by se do poslanecké sněmovny mohla dostat takováto jelita,“ povzdechl si předseda sněmovny Radek Vondráček.

„Jakkoliv nemůžeme zasáhnout proti samotným poslancům, můžeme přetvořit okolí kolem nich. Nejdříve jsme kolem jejich míst nechali přidělat plexiskla, aby kolem sebe nemohli prskat případný covid. To byl první krok. 

Druhým krokem snížíme jejich mobilitu, a proto kolem nich postavíme plot s ostnatým drátem a dvě strážné věže s odstřelovači. Kolem plotu rovněž budou chodit psovodi s vycvičenými psy. To všechno proto, aby pánové poslanci Volný a Bojko zůstali uvnitř a nenarušovali běžný chod sněmovny. My opravdu nemáme čas uprostřed pandemie řešit tahle dvě populistická hovada,“ dodal Vondráček plán Poslanecké sněmovny na snížení mobility poslance Volného a Bojka.

V historii České republiky je to poprvé, kdy bude v Poslanecké sněmovně kolem některých poslanců postaven plot s ostatním drátem. Ani ve světě to nebývá zvykem. 

Zatímco ostatní poslanci si připravovaný plot ve sněmovně pochvalují a tvrdí, že to je jediná možnost, jak proti těm dvěma dementům zakročit, samotní poslanci Volný a Bojko s plánovaným plotem spokojeni nejsou. 

„Je to jasné spiknutí elit. Žádný covid není a zároveň nám neumožní používat jediný lék, který je na covid účinný, a tedy ivermektin,“ vykřikoval Volný s hlavou obalenou alobalem, aby ho prý nemohl Bill Gates zaměřit. To byla jeho reakce na dotaz, co si myslí o připravovaném oplocení  v Poslanecké sněmovně. Vypadá to, že je s plotem smířený, a proto řeší mnohem závažnější témata. 

Radek Vondráček se nechal slyšet, že pokud plot s ostnatým drátem kolem Volného a Bojka  nebude mít dostatečný efekt, budou poslanci Volný a Bojko vyškrtnuti ze seznamu lidí a bude se s nimi zacházet  jako se zvířaty. Byť s poslaneckou imunitou.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale je, že v poslanecké sněmovně to vře a bude ještě hůř. Své o tom ví i ministryně financí Alena Schillerová.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>